Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Missing someONE (!)
Sunday, June 26, 2011 • 6:31 PM • 0 comments

Heeeelllllllllllloooooooooooooooooooooooooo!!
------------------------------------------------------------
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Misiing someone (!) cehhh ade plak bnde nie "(!)" hahahahaha saje teringin nak buattt XDDDD hahahahaha..... okayyyhhh citee diee macam nie :DDD mungkin korang akan cakap yang aku nie GILA hahah okayhhhhhhh........ x kisahhh lee kamoo mahuu pkr apee =.= hahahahahahaha ermmm kkk citee die macam nie ........ ~~~~ Hahahahah pase bulann disember ke Novemberr akuuu gune FB aku yang ke due yang ber namee ~~~~ CHAN hahahahaha sume kt situuu BANYAKKK GILOOOO ANIMEE :DDDDD kk balekk kea doo SETOREY :) ade harii tuu akuuuu aku bukak FB ~~~~ CHAN akuu ade chatt katt griouppp tuu lpastuu ade GRAYYY XDDD hahahahahahahahahhahahaha lpastuu akuu ddahhh muleeee syokk chatt katt situu akuuu x bukak langsung FB Humaira Roslan hahaha ye ye laa tuu ade tpii 1 kaliii SEMINGGU HAHAHAHAHHA XDDD kadang ad smpaii x bukak langsung ........... akuu kt groupp tuu akuu ter luahKAN perasaan yang aku suke GRAYY XDDDD hahahahahahhaha lpastuuu Grayyy ngan aku selaluu chatt (DATING XDDDDDDD) hahahahahahaha lpastu terKANTOII ngan sedare die Joan (perempuan) XDDDDDDDDDDDDD KELAKARRR DUHHH die pggl aku My Princess :) hahahahaha <33 sayangggg GUREIIII KUUU ~~ :DDD XDDDDDDDDDDDD okayyhh...... kalau x caye tanyeeee AISYAH ECHAH MUNIR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDD kalauu korangg aku GILAAAA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAH okayyhh ade laaa GILAAKANNNGRAYYYY :3 lpastuu makk die g delete FB die =.= ssh nakk chatttt hahahahahahhaha sejak arii tu aku x bukak FB ~~~~ CHAN ade laa sekalii bukak JOAN ade online aku ade chatchat ngan diee lpastuuuu kebetulannn GRAY ad kt rumah Joan <3 akuu ponn chat laaa ngan Grayyyyyyy (: lpastu die cakapp DIE NAK KAHWIN NGAN SORANG PEREMPUANNN MAK BAPAK DIE PAKSE?!!!!! *childhood friend* aku bace tuuu macam WHATTTTHEEEEEF*CKKKERRRRRDAMNNNNNNB*TCHHHHHHHH!!!  HABESSS LAAAA semuaa mencarutt keluarrrr XDDDDDDDDDDDDD aku macamm umor die berape? (cehh ayat skema jea) hahahahahha umo die 15 :DDDD duduk Filipina :) name die YUGIII JAJAJAJAHAHAHAHAHHA lpastu sedare die terangkan yangg die tuu budakk pandaiii hahahah die di apee tuu die naikkan smapii keaa college :OOOOOOOO lpastuuu grayy ade cakap yang die akan berkahwin bile die dahh habess msok COLLEGE :( aku macammm erghhhhhhhh O________________O pandaii nyeerr diee rupa2nya aku bodohh hahahahahahah XDDDDDDDDDD ermmm.......... x lame lagii jadiii lakii ORANGG LAAA MAIIRAAAA DAH2 JANGAN IGTKAN DIEEE T_____________________________________T sedehh gile TAIK T.T huhh... bace laa post-post nie
http://mairaduh98.blogspot.com/2010/12/gray-im-sorry.html

dan
http://mairaduh98.blogspot.com/2010/12/i-know-u-i-loved-u.html

T_______________________________________T x peaa laaa dahh x ade jodohh nak buat macam mane :( okayy laaa.......... dann mak bapakk die pergii delete FB die :( memang satuu penyeksaann betolll laaaa sakiitt haatiii duhhh... tapii gray ade ckp kat sedare die dan sedare die cakap kat aku die kate macm nie "Please don't be SAD if you're still SAD GRAY will PUNCHH MEE sooo PLEASEEEE DON'T BE SADD" aku cakap kat hatii wahhh grayy masehh lagii CARE pasal aku :') huhuhuhuhuhu *masehhh lagii sedehhh = = T_________________________________T


                                          hahahah sayanggnyeee akuu katt die smpaii buat header dulu gmba gray (:
till here............till there..................till everywheree XDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333