Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
People Said.
Monday, April 1, 2013 • 7:20 AM • 0 comments

Hi guys. 
so hari ni post maleh la nak letak gmbr dekat atas so saya nak letak di bawah la pula hahaha xD okok

So, my title is "PEOPLE SAID" rite? lol yelah. dah baca dah kan. hahaha okok actually nak tulis HUMAN SAID but I'm a human too and its """mainstream""" la katakan and then, people jelah. hahaha so back to the story, why must my title nama saya people said? okay.. its because people always talk main lepas. lol wtf with the attitude dude. 
And so, apa jadi dekat sekolah adalah pagi tu saya memang x bersemangat langsung la nak pi sekolah idk why....  it just i feel missing...... *sigh* hmm, so then... saya terdengar ada pengumuman dia kata koir sekolah kena pergi koperasi then, saya pon nak pergi la pusing kan dan masa nak pusing ketepi tu tetiba TER i said TER langgar minah india ni tau dah cakap dah SORRRRRRRRRRYYY!!! then dia boleh bengang lol whatahell with you =w=" humans urgh... hahaha okok..

So, x jadi laa nak pergi koperasi. hmph malas ah cenni. and then... dalam kelas pulak pah x datang and i'm ssosososososososoooooooo mengantuk and banyak termenung hmm... idk wht just happend to me. i mean like, i thought i will be okay but actually NOT. NO YOU KNOW. siapa la boleh "okay" dengan benda ni. 
saya tahu saya banyak merepek kan? tapi saya main taip la apa yang saya tulis ni. hmm...  i feel so stress? maybe la. to be honest guys;
I want to talk with him. I want his attention. I want his hug. I want his smile. I want his lovey-dovey with me. I want his love back. I want to being with him. I want to get back with him. I want to spend the rest of my life with him. I want him now. I want to be miss by him. I want to love him......... but most of all i want him. 

yeah.... i know i know i know i cant have him back yes i know.. he loves someone else. i know.. i just know. i know what people said.. i know people will said that i'm a whore who desperately want a guy yes i know. yes... but eventhough, i know all of these kind things... but i still dont know what to do. do you know what i mean? yeah, people nowdays are so judgemental. i hate people nowdays..... and its okay.. i hate me too. so i dont mind. oh, i almost forgot to said this. 
Tadi saya nampak N tapi saya x tegur pon dia saya nampak dia dari jauh je. rasa mcm hati tercucuk je bila nampak dia..... you know terkedu terkejut hmmm... tersentap ofcourse la kan. dan kata kata dia sebelum kitaorg break masih lagi segar di ingatan ini. hmm..... bila la agaknya saya punya angan2 ni akan menjadi kenyataan. saya nak sangat dengan dia balik... nak sangat2... tapi ramai ckp ni cakap tu lah. ya...
saya tahu kemungkinan saya akan di sakiti balik...  tapi itu dah macam lumrah la... cuma satu je saya nak cakap dekat N.

N kalau awak turunkan ego awak sikit. mungkin kita takkan mcm ni. dah saya pon sama. N saya nak awak tahu yang saya masih lagi sayangkan awak ((okay saya sangat jiwang OHMYGOD HAHA XD)) no ... I'm serious N. please N...... 
ILOVEYOU MY DEAR N 
I'm sorry what have i done. i know i'm the wrong one. i'm sorry... I know my sorry wont change a thing but... I'm terribly sorry my N. You know, since you've begone... my pain.... is...... hmm nevermind my N. I know you're happy without me rite? well its okay. I hope you doing fine my N. and........................
I'M SORRY I CANT DO ANYTHING TO GET YOU BACK. I KNOW I CANT IMPRESS YOU WITH MY FEELINGS. I'M SORRY FOR BEING SUCH A SUCK ASS. I'M SORRY FOR BEING SUCH A FORGETFULL PERSON.I'M SORRY THAT WHAT I CAN DO RIGHT NOW IS ALWAYS THINGKING OF YOU AND MAKING YOU FEEL UNCOMFOTABLE.I'M SORRY I DIDNT DO ANY PROGRESS. AND MOST OF ALL I'M SORRY THAT I STILL LOVE YOU.
I'm sorry I'm sorry I'm sorry I'm sorry. I'm sorry.. I'm sorry 

Till here. 
-Maira chan xoxoxo-


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333