Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Missing Something.
Saturday, September 8, 2012 • 5:31 AM • 0 comments

Hi. 
Hmm, Apa khabar semua? sihat? lol.. *ambil penaypu* its been awhile huh? haha k. hmm, saya tak tahu nak cakap dekat siapa... well, yeahh... ni public (._.; ) kann... err, cerita la sikit.. 
hm........ well, yeahhh sevenarnyaa saya rinduuu dengan org ni ^^... Not anyone 
Hmm, I miss my OLD MEGABESTIESUPERBITCHESFRIENDS :') 
Yeahhh, you know who aite? tak? okay.... hmm, saya rindu nak lepak mcm dulu mcm biasa.
hmmm, sorg sorg dah berubah... yaa, tak termasuk juga saya pon dah berubah .... 
People change and People leave bak kata org. ughhh, saya rasa mcm tak sanggup jadi mcm ni
i miss the old me, i miss the old you and you youyouoyuouoiuiyouoyuoououo and i miss us :'D 
saya taknak jadi fikiran cetek. tgglkn kawan sbb dia dah berubah.. walaupon ada sikit ingin nak tgglkn... tpi saya buang bendatu jauhh2 ... shhhh~~shhh~~ pergi kau nyah... 

I can feel the emptinesss and loonlinesss. hmm, tapi sya rasa bersyukur sbb ada juga org nak berkawan dgn saya.... cuma... hmm, faham2 jelaa kan? Saya sayang boyfriend saya. saya sayang kawan saya... dan SEMESTINYA! saya sayang Family saya. cuma... saya rasa tersepit... faham tak tersepit?!?!?! saya bukan diri saya sekarang ni............. kenapa perlu ada bnyak batasan?!?!?!?! I WANT MY OLD LIFE!!! :'( 
Why must this happen to me?!?!?! ................. Saya pening.......... 
Either i should stay or.................. leave.  man fuck that shit -.- can i share some photo? I miss those moment :')
pawah,me,pijah
me and echah *lol ugly me ;; 
azli and me..
me and pawah **idk y i love dis photo 

Yeahhh, saya tak bnyak snap sgt.. pemalu xD lolz. hmm, and I miss this 

me and Norman :') **u cn predict who is him :P

Hmm, yeahhh............. rasanya. tu jelaa saya nak cerita. hmmm, biar laa tak habis pon.. hahahaha, jari saya letih xD oh yeahh, today is 
SUCKTODAY 
(-.- )t saya benci hari ni..................................................

bye....





Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333