Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Those memories :'>
Thursday, August 9, 2012 • 9:15 AM • 0 comments

Heyy. *sapu lantai blog* perghhhh berhabuk sial hahahah. okay.so.. Its ramadhan :D
Lool. bru nak wish.. okay.. pejam celik pejam celik ahad minggu depan dah raya -.-
lol... Sekejap nya Ya Allah :'>
...........................................................
But, ada suatu Incident yang sedih berlaku... hmm.. well, its hard for me to say.. but...
Kawan saya accident  Ya ALLAH! masa first2 aku dengar tu mcm LKJWBDHKQWSKLANSL kot. 
bukan kot.. tapi mmg YA. tak sangkaaa duh ;____; Do you want to know who? No? Okay, saya bgtahu lol. Nama dia Nor Shahzrina Binti Razali :'D A.K.A RINAAA <33. 
RINAAAAAAAAAA!! :(( ..... aku x sangka kau boleh jadi cmni. erghh
yang paling sedihnya adalah.. Ayah dia meniggal T_T dan.. rina tak tahu lgi psl tu
Hmm, dah dua hri kitaorg sekelas baca Yassin utk dia ;D Okay...
Saya dgn syiqin plg kuat dan khusyuk.. lolz. aahh, lantak la. hahaha

Hmm, tadi saya melawat dia :') okay.. jalan kaki dri seksyen 19 ke 20 -.- 
first2 dgn Anis,adnin,balqis,Fattin Ramlan,Shuhaidah,Pah,Azli,Faiz,Fariss,Najwa,Syafiqah,beena dn Fatin Nadzirah.. Nisa  dgn Nija ohh, dan aishah ... (x igt sebenarnya)
Hmm, tetiba mak pah ambil dia..  and thenn....................... adalah beberapa org naik Pah -.- 
Tggl Aku,anis,Najwa,Syafiqah,Faiz,aishah,fariss haa.. tujela kot hahaha..
lepastuu hmm........ faiz balik fariss pon balik. betik sial... tggl perempuan je.. aku dh mcm HAHAHHAHA okay..

Masa dalam rumah dia tu semua dh smpaii... begtik la haha .. aku ddk sebelah dia. Ya Allah muka rina :'( kesian dia.. sumpah aku ckp.. 
Kepala dia retak.. besok dia dah kena balik kat hospotal sbb doktor  ckp 
tempurung kepala dia pon retak. aku dgr pon mcm... ugh..
aku ckp2 dgn dia.. anis bgi yg kitaorg buat kad utk dia.. hmm..... dia baca satu2.. dlm keadaan yg terbaring..
Rina, please be strong kay? 

Lepastu time aku tgah call mak aku.. aku ckp la aku nk pergi bazaar en... lepastu dh habis call.. rina mcm nak bangun kan..
Anis pon tnya rina
Anis: Rina, nak pergi mana? Rina:Korang kan ajak aku pergi bazaar 
*semua org dh mcm HA?* 
anis: *bisik* Maii, cm ne nak ckp ni...
Me: *terkaku..... dn fkr ayat* 
Me: Err, bukan kitaorg x bgi rina pergi bazaar tapi rina x sihat lagii nanti rina dh sihat kita pergi bazaar sama2 eh kita beli makanan bnyak2 yaa *smbil usap kepala rina dn hmpr nk nagis* 
Beena: *tepuk blkg* maii, jangan nagis nanti rina fkr lain 
Me: okey2 *tahan supaya rina x dgr*

hmm, lepastu mak call.. dia ckp sruh pergi kat bazaar..... and thenn,,,
Me: Rinaa, aku balik duluu ehh
Rina: apasal.. kenapa?
Me: Mak aku dh tggu aku kat luar
Rina: Okey... 
Me,pah dn lelain: *salam rina dn kakak rina dn sedara rina* 
Me: Rina aku sayang kauu
Pah: aku ponn..

:'( Rina... We will always love youuuu :* Forever and Always k? ^.^ 
ohh, lepastu masa aku otw nk pi bazaar dgn azli.. terjumpa che,afiq dgn ude naik motor.. 
lepastu dorg stopp che sruh aku naik dgn dia. bengong ah kau che lepastu memaksa
hahaha sialan. lol *slap* lepastu
Ude: ehh, azlii kau nagis eh?
Me,Che,Afiq: *pndg azli*
Azli: *Menyorok belakang aku smbl lap air mata* 
Me: woiii =_= jangan la nagis... 
Che dgn afiq nak blaa dahh 
Me: *Tahan Ude* ude, nanti kau kat sana ckp bebaik tau.. cara dia ckp tu cm slow.... tau.
Ude: oraittt.. 
lol. 
hahahhahaha, rina.. AKU RINDU KAU LA. :( Semoga kau cepar sembuh yeahh ^.^
Oh sebelum tu.. 
From left Nisa,Pah,Me,Rina (specky BD),Balqis

and This is Nur Shahzrina Binti Rozali :'>
Till here. bye :') 


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333