Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
This is great (Y)
Thursday, June 21, 2012 • 9:29 AM • 0 comments

//Le gureii~ :3
Hey guys :'D. apa kabo? hahahah. okayokay... so dua hri saya x update blog. kayy.. so nampak perubahan tak? okaaaay.. saya edit blog... tpi mcm x berapa lengkap.. harhar... so, berila pendapat anda ye :)... Okay, so.. back to the story heeeeehehehe :D
Okay. hari ni ada bengkel pengawas.. aku datang lambat gila nak mati... hahaha pengawas senior kata pukul 7.20 aku datang pkul 8 pgi.. KAY HAHAHAHAH okay, aku bangun lambat gilaa pukul 6:45 aku bangun aku err, gosok baju apa semua lepastu baru gerak mak aku... LOL semuaorg terover SLEEP -.- hahahaha. kay... lepastu kalau rumah dekat takpe la kan.... ini rumah =.= dari petaling jaya nk pergi ke shah alam... haa... dekat je HAHAHAHAH. LOL... okay, datang sana.. aku dgn watlek nya jalan lepastu pergi d.anggerik daftar apa semua... lepastu aku masuk dgn muka selamba... semua pndgn mcm aku bunuh org LOOL. nasibb laa dorg belum start ._____. hahaha, lepastu kawan aku ckp "eh, awal datang...bangun lambat eh?" "tak la.. jam weh jam" hahaha lepastu gelak2... okay, raja jaga tmpat aku... so aku dudk jauh dri faizah lol.. x de la jauh sgt :P hehehehehe... hmmm... lepastu tetiba alya ckp "sorry rumah kat langkawi" aku mcm apa masalah kau -.- .... sorry tau alya... aku mmg time tu x da mood dan iyalah, period. lol xD  hmph =.=

okay and so, Pn.Turkijah yang rasmikan apa semua blablablabla... then, errr, ceramah start oleh senior2. okay creative.. sumpah ._. aku catitnya apa dorg ckp HAHAHAH yeahh budak baik kan *buat muka macho mulut itik jpg.* LOL ada slideshow lepastu dorg terangkan... mcm mana kitaorg nak jaga apa semua dan mcm2 la... smeuanya dikendalikan oleh ketua unit. okay... best la juga... lepastu 3 ke 4 dahh dorg terangkan mcm mana cara2 semua tu... kiatorg rehat.. rehat dri 9.30 smpai 11... kay kay kay.. aku rehat dgn faizah dgn raja and anis... harhar... okay lepastu pergi koperasi dgn faizah then.... kitaorg gossip2 dan blablabla laaa.... lepastu dh pkul 11 aku masuk dgn faizah.. ingat kitaorg awal.. rupa2nya kitaorg laaa yang last .____. lol. x pe dah biasa HAHAHAH xD

And so, the ceramah begin lepastu dgr la beblan dorg.. aku catit lepastu buat ayat -w- hahahaha lepastu aku conteng2 hahahahaah xD okaaayyyy........... and then, tiba2 time tu mmg mcm lemau... akak ketua unit kantin pergi pasang k-pop... duhh =.= lagu big bang plaktu. aku mcm "AHHHHHHHHH! TAEYANG!!1 TAEYANG!!! TOP!!! TOP!!! WARGHHHHHH!!!" okay, akak tu pasang lagu ni Sunset Glow okaaaay!! TAEYANG COMEL GILA HAHAHAAH XD aku dh mcm org minat k-pop.. yeahh serieslii.. aku rasa aku laa org paling over.. smpai mcm ._. k.. raja peluk aku ckp mai dh mai HAHAHAHAAH K K K K xD lepastu teacher nooral pandang lepastu gelak2 ._____. okay, teacher nooral sporting gak xD lepastu HAHAHAHAH. okay, terserlah ke k-pop-pan aku .___. ni semua sebab terpengaruh dgn kawan2 k... dafuq.. apa dh jadi dgn aku.. aku ckp dgn dorg... aku mmg x sedar apa yang aku dh buat doh .________. HAHAHAH kaykay.. aku terus ada semangat hehehehe :D okay, so next hehehehe aku memang seronok gila time bengkel.. .. hehe yang part abg addin buat mcm mana nk buat "body search" okay... xD okay lelaki punya mmg kelakar... abg addin ckp perempuan pon boleh check lelaki... hahahaahah xD okayy ayat yang x leh bla yang ni "Kita check ni akan dapat merasa... tapii errr, TAPI TAPI! bukan merasa yang lain just check jee" HAHAHAHAHAHAHAHA OKAY CM BODOH JE XD lepastu masa kakak farah nk buat demo mcm mana nk check perempuan lelaki x boleh tgok x) pandang tepii.. ada akk tu tlg jaga HAHAHAH okay MMG LAWAK XD hahahah.. then kena keluar baca ikrar time panas terik ... lepastu nampak azli dgn pah kat atas aku dh buat PEACE PEACE! dgn dorg dri atas ke bawah HAHAHA okay, aku ddk depan natchah hahahah mmg aku dgn dia mmg gila2 kot.. aku asyik buat muka rempit je xD LOLZ... lepastu errr.......... ._. mcm2 laa.. hahaha 
okay, aku skip okay? hmm, ni part nak habis.. cikgu firdaus psg lagu ni Ehem2 hahahahaha, okay.. sebelum ckgu pasang dalam ni ada comolot  HAHAHAHAHAHHAHAHAAH aku masa dgr lagu nii kitaorg kena menariii hahahaha comel xD okayy, masa tgah syok menarii tiba2... ada gmbr comolot  tu.. mmg aku terngangaa kot.. HAHAHAH biha duk sebelah aku dah tergelak-gelak je xD LOL kay. hahahahaha and then habis. bersurai YAY!

okay, aku,azli,syiqin dgn faizah balik rumah aku nk tukr baju... kayy... azlii errr........ ddk bawah kitaorg kat ats buat apa semua kann.. lepastu pergi sekolah ambil norman... lepastu jalan kaki pergi 20. okay... boleh tahan jauhnyaa weh.. lepastu time jalan dgn azli asyik bnat awan nano.. dan aku asyik nak jatuhh jee -.- HAHAHAHAH xD lepastu time tgah jalan ada org indonesia kott.. dia tnya hos 20... hmm hmm.. okay azli tnjuk jalan hehehee.. lepastu errr, aku.... hmm.. errr... jalan mcm org mabuk daa.. okay.. kaki sakit.. hehehehehe.. lepastu time tgah jalan jalan jalan lepastu tiba2 ada anjing tau... besar weh.. kat rumah org.. lepastu norman pergi kacau mmg aku x lari mcm lingkang-pukang la kan =.= hahahahahha xD okay, lepastu smpai kat pizza hut.. org tu buat dek je... bukan nk ambil order.. dafuq ._. lepastu kitaorg order yang set punya hmmm, akk tu offer k. 51 ringgit hmph.. cheesy stik bite tu.. kitaorg ambil beef air mountain dew HAHAHAHAHAH semua aku yg pilih lepastu dh smpai apa semua.. aku tolong tuangkan air kat gelas dorg pizza kat dorg HAHAHAH yeahh.. aku belanja 59 ringgit aduh lagi betik. -.- sedangkan time tu aku bawak 52 ringgit k. faizah punya lgi 10 HAHAHAHAH 2 ringgit aku punya :P lepastu skrg duit aku kosong. pokai =.= kena bnyak save ni

hmmm, tpi kat dalam pizza hut mmg kitaorg la paling bising HAHAHAHA.. kayyyyh...... okay, norman comel :'D hahahahah saya sayang dia :P HAHAHAHAHAHA okay... saya x nampak mcm kapel sbb takut la org ckp mcm x manis kan.. tpi dia apa kesah.. aduhh bengong laa =.= aku geram kot xD hahahaha.. lepastu err.. aku jalan mmg cm org cacat sebab selipar aku tercabut XD LOL HAHAHAHAH lepastu balik ikut jalan yg sama sbb faizah =.= k untung la bengong hahahaha.. okay, lupa plak nak ckp.. faizah pinjam saya punya baju,seluar dgn tudung saya.. walaupun saya x pakai tudung HAHAHAAH k. lepastu faizah pinjamkan saya selipar... dia .:'D.. lepastu dia balik apa semua... kitaorg balik.. hahaha balik dgn syiqin,azli ngan norman mmg x leh bla.. mmg bnyak kitaorg sembang HAHAHAHHA. lepastu dh nak smpai sekolah tu... azli buka tw pkai bb dia ... nmpk tweet faizah  :P
okay, nampak yang warna merah tu. ha itu dia. LOL kay. xD lepastu... ermmm, balik tuu norman separuh jalan je... lepastu kitaorg duduk kejap... lepak lepak luu.. dh 6.45 ptg tu... nmpka aina,raja dgn fatin aku balik.. oh azli pon sama.. mcm biasa.. semua pandang mcm aku ni ponteng je HAHAHAH k.. x pe... ._. lepastu  hmmm........  balik tu aku dgn aina beli air tembikai dgn kuey teow jamal lepastu balik.. harhar.. masa balik tu.. abg aku perli... "bawak lelaki balik bawa lelaki balik" lol. azli je. lepastu mak aku slow talk ckp... x boleh bawa.. nanti org fkr bukan2.. aku pon okayokay. hahaha promise :'D

OKAY TODAY WAS GREAT (Y).  oh, lupa nak ckp, nii first time aku lepak dgn syiqin HAHAHAH. bukan la first mcm second.. tpi first mcm lepak lama2... hahahahahha. OKAY ILOVE THEM <3 :'> 
PWENZ POEBER YEWWWW XD HAHAHAHAH k *slap* hahahahahaa
THANKS FOR TODAY GUYS 
bye :) 




Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333