Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
SH!T
Tuesday, June 19, 2012 • 10:23 AM • 0 comments


Hi dan Assalamualaikum semua, Yeah, kali ni saya nak buat tulisan warna merah. hee. k  so. hmmm, yeah my title is SHIT man, fuck that shit ._. lol. okay, so... hmm, saya hari ni rasa sedih sangat.. Ya Allah, hanya Allah sahaja yang tahu mcm mana perasaan saya hari ni.

Okay firstly, saya masuk kelas then tiba-tiba ramai cakap "Weh mai.. kau tahu kan cikgu Faidza nak pindah subang?" aku dengar time tu memang Dafuq? NOOOOOOOOOOOO! Mommy! please don't go :'( :'(  Okay, dia pon dah mengelarkan diri dia sebagai mummy. bonda bonda... so, kitaorg pon mcm MOMMYYY!!!!!!!!!!!! hahahaha. kay. 

Okay lepastu time tgah mengelamun... tiba2 anis datang. dia cakap "Mai, cikgu faidza nak jumpa mai" aku dh mcm EH??! CIKGU FAIDZA ADA!! lepastu turun dgn shu... hmm... rupa2nya cikgu nak bagi name tag.... kay....... lepastu aku dh mcm CIKGU JANGAN LA PINDAH!!!! KENAPA CIKGU PINDAH!!! lepastu cikgu cakap... nak buat mcm mana? hmmm, cikgu cakap mak aku pon pindah sekali.. aku dah EH? ._. mak aku x inform apa2 pon... hmm.. lepastu naik kelas... teros mcm kay kay kay kay.. aku sedih laa.. sorang sorang nak bla dri hidup aku :( ........ Ya Allah, peritnya. 

Lepastu masa time lepas PJ kan SEJ aku dh ya ALLAH!!!!!!!! mengantuknyaa mcm.. ugh..... penat la bangang! aku nk tidur! hahaha. aku ckp kat diri sendiri la... lepastu cikgu cakap lajuuu..... kitaorg pula kena salin.. memang aku mcm half alive la sial. aduhh... -.- pe benda bangang ....... malamnya, k sekarang la.. aku rasa mcm semua org cri pasal dgn aku. duhh dah la period. lagi nk buat mcm ni ... haiiishh...
Sso, bgtahu aku siapa x sedih kalau org yg kita sayang ckp kita ni playgirl? siapa? k. mungkin korg x rasa.... dn korg tak tahu... hmm.. biar la weh. tpi aku sedih :( aku rasa mcm. k ........ aku x suka semuaorg.

I WANT MY HAPPINESS BACK!
I WANT ALL OF MY SADNESS JUST FADE AWAY!
I WANT THE OLD ME :(
I CAN'T STAND FOR ALL THIS COMPLICATED THINGS :(
duhh. apa masalah aku nii =.= 
kbye. 
and 
bye 

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333