Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
2 minggu
Saturday, June 16, 2012 • 10:49 AM • 0 comments

//le me with grayy ♥ *muntah kuning*
So? Hii semuaaaaa~~~~~ *sapu lantai blog* lol.... hahahahaha okaaay?
saya, errr sorry baru nak update pasal cuti hri tu. hahahaah korg pergi mana cuti? :3 
hehehehhehe.... cuti dua minggu ni bosannn ._. langsung tak keluar mana2 dgn member hahahaha
budak anti-social namm loool xD hahahaha, cuti dua minggu aku pergi dekat2 je... dekat jakarta 
HAHAHAHAHAHA dekattt naaam.... 3 hari je.. itu pon belum puas kan nafsu shopping loool. kesian ma
nak beli barang tpi x cukup masa. saya beli sourvenier kat my bfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff betik! LOL
soooo.... hahahahahah xD errr.... kat sana online pakai phone ma.. sebab phone sendiri ... phone local je.. cehh xD 
hahahahahahahhaa.................... and then... err tu jelaa yang lelain bnyak pergi kenduri je... >.< hahahahaa
so. sekolah pula! yay!! down! 

heeehehehehehe.. sekolah? HA?! APA TU?!?!?! hahahahahhaa

errrrr, sooo.... sekolah?!?! hahahaha okay first masa sekolah memang cm bangang hahahaha aku jalan mcm org bodoh... check kat dewan alamanda takda geng dan aku memang sangat rajin nk bertugas kaan... aku lepak spbt, cari azli hhuhuhuhuhuhu >:3 ~ okaay jumpa azli kat spbt lepastu kecoh mengecoh HHAHAHAAHAAHAH buat mcm rumah sendiri *nyanyi lagu boyfriend SWAG SWAG SWAG!* LOOOL xD hahahahaha okayyy, lagu justin bieber yang tu jee cunnn yang lain mcm gay HAHAHAHHAHA *le trple slap* hahahahah k. nanti kena saman plak dgn belieber HAHAHAHAH. okay. tbh, justin bieber is cute and handsome and ilove his new haircut the helll?!?! apa aku nii *hantuk kepala kat dinding* HAHAHAHAH. okay bukan new haircut la... >__> Now,I'm more to 1D.. directioners... YAY! hahahha kaykay kembali ke topik balik hehehehehhe... err.. okay. lepastu dpt kertas periksa memang dah berderbar weh.. sumpah aku cakap. okay bnyak dah lulus.. dan bila tang math tuu... aduhhh bubby la HAHAHAHAH. aku... errr fail ;__________; *le emo corner* okay...... aku benci math. hmmmph. sejak hri tu aku mcm dah is this the end of my life? aku kecewa sangat. aku dapat satu B itu pon B 62 je... KH plaktu ._. lol. okay tggal paper BI... dah dapat paper one dapat 29/40 .. kay. dalam kelas paling tinggi beena dapat 32/40 okay la. tak rasa bodoh sangat... hahahahha... *slap* so, sains aku naik! alhamdulilah laaa... naik dari fail ke C :) okay la C 45. hmmm, kena bnyak membaca... dan yang lelain bnyak C math je gagal terok. hmmm, nombor dirahsia kaan :) hehehehehehe 

okay, and so..... 29 jun ni ambil repot card *dies* hahahaha, mati aku kena bebelan kuasa seratus dgn mak aku pasal aku ponteng kelas HAHAHAHAHHAHA okay jap. brb, check psp xD hahahaha dari kosong aku rasa naiik kot... kay dah check hahaha. still kosong. hahahah maybe sebab belum masukkan kot. okay, masa first pnteng tu memang cm bodoh je. bad ahh ajak haishhh pakwe syiqin ni =.= hahahahaa. aku sorg je pengawas dan aku sorg la perempuan kat depan watlek je. hahahahah okay, kitaorg kelas 2satria guru kelas cikgu faidza cikgu disiplin kitaorg pggl cikgu MUMMY backup kitaorg kot... KOTLA harap2 yee la... hehehehehe xD okay, mungkin lepas ambil repot card ni kot baru dorg kik-in mcm ntah nak eja benda tu =.=. hahahahahaa. takpa, mak aku dah tahuuu..... hahahaha xD lepastu nama aku dah jadi hot kat dalam bilik guru... lepastu cikgu zainal bgi warning supaya jangan buat lagii.. woahhhhhhh o_O cikgu mengambil beraat yeahhh xD hahahahaha. first time ponteng memang blank taktau nak sorok mana HAHAHHAHAHA XD 

soooo, hahahahha yeahhh and today is father's day. so i wish to all father out there (mcm la ada pakcik2 baca aku punya blog) YEAHH! 
HAPPY FATHER'S DAY~~~~~~~~ :D
harhar  
hahahahahahahhahahaha. eh? okay tukar balik kaler

hahaha... so hari bapa, mak saya belikan Handphone kepada ayah saya~ nak tahu henfon apa? Nokia Lumia800.. woah. o_O tebeliak biji mata bila mak nak belikan handphone tu hahahahahaha. ayah dah seronok dah.. sumpah comel nya hehehehhe :'D
so,

wahai, Muhamad Roslan bin Sakiman A.K.A as my father :) iloveyou and hope kita sekeluarga will be togather till JANNAH! INSYALLAH! cehhh heheheheh x) 

okay, bye assalamualikum :) 



Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333