Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Kawan?
Monday, May 28, 2012 • 3:41 AM • 0 comments

Heyyyhellloooowww :) Kawan? Friend. Yes. pernah x korang fkr pasal kawan korg? kenangan korg dgn dorg? setiap saat,setiap inci,setiap minit,setiap hari... saya sentiasa memikir pasal dorg. seriously. Pernah tak korg berjanji dkat kawan/dorg berjanji dkat korg? Contohnya "Best Friend Forever" "I Will never BETRAY you" ehhh. asal Betray saya pekatkan? lol. hahahahahahahaah saja? no laa. Betray. perkataan dia mendalam tau Betray=Dikhianati. Pernah tak korg dikhianati oleh kawan korg sndr? OFC la pernahh kaann? :) kalau x pernahhh tuu... rasanya,mcm tak... hmmm.. sebenarnya. saya bukan nk kutuk atau apa2 pasal kawan tapii saya just rasa saya dah x boleh tahan. Okay. Saya dikhianati oleh kawan saya. Yes. bukan sekali bukan dua kali.... tapii bnyakk kalii. seriously. Saya rasa sedih yang teramat menangis smpai x nak pergi sekolah..... mcm org hilang kekasih =.= lol.. hahahaha saya sayang kawan saya sangat2 bukan nk membajet atau membatak... tpi saya memang sayang kawan saya :') apatah lagi kawan baik kan? OFC laa A part of my life. Dikhianati oleh kawan baik sendiri lagi periiit kaaan? yeahh. saya dah terKENA. Thanks la buat saya mcm ni :') walaupon perkara dah lepas. tapi saya tetap boleh merasakan perit itu wahai kawan. seriusly. ingat tak bila awak ckp cm ni kat saya "Janji mai,aku takkan pernah BETRAY kau.. You are My bestfriend forever" mcm mana dengan ni "Mai,remember. I will always be there for you" HEY! ingatt x? errrm... x kot.... sebab awak dah buat ponn :') saya nak bencii awak pon rasa mcm susahh malahterok pon x suka........ nk bencii tuu saya mcm @!EQWDEWDAW susah =.= kenapa eh? sebab saya sayang awak :') saya dah anggap mcm awk tu kakak saya. kay, awak selalu bgi saya mcm2 :P hahahaahah seriosly. saya pegang kata2 awakk tauu....... Bilaa awak dah buat cm tu... saya x tahu ckp mcm mana. awak dah bnyak berubah. awak makin terok. saya rasa mcm saya x kenal awak. saya x sedap hati dgr org cerita buruk2 pasal awak... walaupon luaran saya nmpk mcm x kisah pasal awak... tpi dalam hati saya saya still care tau. rasa mcm nk tmpar awk je bila dgr awk buat benda x snonoh tu =.= lol. hahahaahahahahaha. kay? walaupon awk khianati saya mcm babi. tpi saya still lagi sayang awak. kita dh berbaik. tpi kita x sebaik mcm duluuu :') idk why, mungkin sebab cara awk khianati saya tuuuu.............................. memang kejam. kejam kay. lol. biarr laa.. hahahahahaha saya x pernah terfkr yang awk akn buat mcm tu. Kita dah kawan lamaa beb. dri drjh 1 kay sayang. start rapat since drjh 4 lol. hahahahahaaha. awak ajak hangout saya x nak.. sebab? sebab err.. idk why. lol. rasa menyampahh gilaa bila ad org ckp yg awk wqE#@IRewjdf0je0qwjdiokqwjspaknodasjbdqowdiajkdakjsdboskjabcfaskldnhewiojdr03diondlasdjpasojdpasdj pengotornya. lol hahahaahaha k next plak.

Hmm? apa plak. smbg jela =.= lol. hahahahahaha okaaayy... mcm mcm dahh saya dh x tahn series duhh.. rasa mcm nk merokok ponn adaa stress datang melanda bnyaak kali. k mujur ada faizah saya x nak merokok. mak saya pon x bgi... lol............ tpi teringin tu mmg ada. seriesss gilaa ._____. memang rasa mcm nk tembak diri sndr ponnn ada. hmmmmm. tpi x nak plak hidup hancur.. so lupakan hasrat merokok hahahahahha bangang. soo.. Kawan. Jagalah hati kawan anda sebaiknyaaa okaay? :') Kerana couple boleh dicari kawan susah di cari . kawan ni One in a million Bukan semua org nk kawan dgn kita kan? okaaayy? hahahaahaha sooo... kalau ada kawan saya yang terasa dgn Post ni.. terasa laa puas2 :P hahahaahha kalau tak.. tak laa... tpi SIAPA MAKAN TOMYAM TERASA LA PEDAS DAN SEDAPNYA lol. hahahaahahah tpi sebenarnyaaa post ini ditujukan utk somone :') saya ada pesanan utk dia ;
Hey babe, Imiss you. Yeahh and Iloveyou. Aku x mcm mana nk ckp. susah nak describe perasaan aku skrg ni. bercmpur aduk. sebenarnya. yang kes lama tu. Kau fkr2 kaan la sndr kay. aku tahu ia kisah lama. tapii aku nak kau ingat baliik okaay? aku nak benda tu jadi pengajaran. dan buangkanlaa sifat negatif kauu okay? kau baik kan? pkai tudung kan sayang. x manis laa kalau org pkai tudung buat cmtu enn? kann? soo... be nice sayang. aku tahuu kau baik kan. Yes. kau memang baik. caring. Kita dah kenal dri darjah 1 wehh... aku dah kenal dh perangaii kauu :') mcm2 kauu cerita aku. kita saling share mengshare kan? soo.. kenangan yang lama tlg jgn padam dn leyanpakann mcm tu. boleeh kann? Jaga diri kau baik2 Kita ni perempuann kenaa jaga :P hahahaha lol. soo. sayang. aku nak bgitauu kauu... Aku bagitahu ni sebab aku sayangkan kau. bukan saja2 jeee... Its for your own GOOD. aku tahu kita dua dah sama2 dah besaar kan? kau pon boleh jaga diri kauu. tpi sekali sekala..... aku nk tgur kau. dahhhh... sayang kauu :*
huh. Read it if you were her. lol. hahahahahaha tak kisaaahh laa :'). Semoga dia baca. Tapi kalau dia marah. I'M SORRY :'D
I DO THIS BECAUSE I LOVEYOU. 
I WILL NEVER HURT MY BESTFRIEND <3 ESPECIALLY YOU. Even though, you had hurt me. but i still love you. 
saya mmg sweeet :P HAHAHAHAHA. k Till heree :P 

Bye. 
sorry laa kalau mcm gedik :P saja nak bersaya-awak HAHAHAAHAHA lol k bye........... 

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333