Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Exam~
Saturday, May 26, 2012 • 1:18 AM • 0 comments

Hohohoho! hiii! dah berhabuk dah bendaa nii.. aicecece... HAHAHAHA. kay. so Assalamualaikummm ;) saya exam, jadi x post sebab study HAHAHAH. cehh acah2 je xD lol. okaay laaa bnyak perkara berlakuu time exam :') hahahahaa. okaayyy.... sooooo..... time exam math, alhamdulilahh saya boleh jawab. HAHAHAHAH cehh bengang je aku xD kecuali paper 1. thefuck... susah sial paper 1.. walaupon bulat2.... dn pkai kalkulator... aku still x jumpa jawapan.... aku ddk sebelah syiqin... syiqin pggl akuu aku pandang diaa then dia buat reaksi org yang tgah pening hahahahaha sumpahh lawak xD lepastu aku buat nk gigit kalkulator lol. HAHAHAH SERIUS DUH.. lepastu aku ada perasan yang udin ddk depan aku. ntah pahal dia ddk depan aku.. rupa2nyaa zul nk ddk tpi tingkap sebelah sana nk usha awek dia :P ehem2 hahahahaha. udinnn asyik kebelakang kerusi dia ckp2 aduhh.. aku dh laa tgah pening dia lagi dok ajak sembang. HAHAHAHAHAHA. lol... masa tggl lagi 8 minit aku bru nak kaler yang kt kertas omr... lol 40 soalan. hahahahaaha aku kaler cepat2 xD sooo siap 3 mint awal :P HAHAHAHAHAAH cikguu bgi masa 5 minit lgi HAHAHAHAHAHA... duh. babi... dh buruk aku punya omr tu.. hahaha then aku pon kaler cntik2 hahahahahaa. lolz, okay besoknya plak. sains. hmmph.. saya bolehh laa sikit2 jawab :P hahahahaha paper 1 saya sukaa sikit. paper two err.... taram! HAHAHAHAHAH cikgu syarifah jaga kelas kitaorg lol kay. cikgu ingat nama sayaa.. HAHAHAHAHAHA :P bangga mehh xD lepastu cikgu ambil kertas murid yg bising kesian wan,angah,eriq dgn amy... uhuks...... kay then, besoknya plak....... hmm apa eh... oh ye..... Muzik. hahahahahahahahahha Muzik. iFail kayy. aku nk ddk sebelah azli nk tiruuu tpi angah dh ddk kat tepi azli k. aku ddk belakang angah... belakang aku wan. ehhhh?!?! aku nk tiruu sapa ni! hahahaaha... lepastu soalan pertama memang out. k bagus cikgu mariati jaga kelas kitaorg... hahahahaha. lepastu pandang la tepi.. kiri kanan belakang... tetiba wan hulur kelas dia. aku mcm ha? lepastu wan kata... "mai nah jawapan soalan pertama" aku mcm HAHAHAH "eh, siapa bgi? mana kau dpt?" wan "aku dpt dri org tua...." aku pon tiiruuu laa... lepastu aku tgok azlii bnyak kali aku panggill... dia x pndg2 angah plakkk ermm... dh mcm apa dah.. lepastuu aku tnya angah ni jawapan apa! nasib laa angah tahu sikitt hahahahaha. dia pusing belakang dia tunjuk lolz. lepastuuuu angah dgn azli tukr kertas HAHAHAHAHA. minta jawapan kat angaaah la apa lagii.... then tiru2..... wan ajak sembang.. dia tnya pasal rumah la apa laa... hahahahha aku dh mcm eh... "weh, kau time periksa jgak nk sembang" wan "alaaa x pe laa cikgu bukannn nmpk pon" aku "duhhh apaa laa" wan " alaaaa cepat laa... smbg balik" lol HAHAHAHAHA... lepastuuu ermm... mcm tulaa... besoknyaa last exam. YAY. hahahahaha geo,sej dgn sivik. geo dgn sej aku tembak dn memanah. hahahahaha aku x tau smua. k. lol..................... soooooooo besoknyaa hri guru. sumpah bosan hri guru... x best langsung.. akux tau kenapa akuu x enjoyy.. hahahaa. life sucks. k. ;_____; time hri guru bnyak kali jumpa adamm.. supah tinggi kot diaa hahaha dia 174 aku 154 mcm abg dgn adik je xD HAHAHAHAAH lepastuu hmm apa eh? aku jalan2 bgi hadiah aku pkai vest k. sumpah perarakan pengawas x jadi membangang  aku pkai vest sebab korg tau x!! hahahahahaha... dah laa nmpk gemuk =____= lol k hahahahahaha nk bukti? japppp sayaa ambil gmbr dari faizah 
                                                                            terserlahh kay. hahaahahahah xD  betapa serabaiinyaa saya =.= k................

bye

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333