Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Wish You Were Here
Friday, February 3, 2012 • 9:14 AM • 0 comments

Hellllllllooooooooooooooooo Friend! 

The tittle witwit~ hahahahaha! OH YAA ALLAH!! rinduuuuuunyeeeeeeeeeee ;____________; kat dieee................... well it's been a YEAR you know... langsung x contact maaak aiii~ never been like this before... The waiting is killing me through and idk knape nk tggu die....................... wel STOP i don't want any hopeee again!!! for the last time.................. i've been hurt so many timeeee ;_; so please, if you love me let me knowwwww .... don't just leave me without any of sign... 

Makkk aii, x lehh tidoooo duhh hahahahah! ok this is just shit =______= Can't sleep and i'm soooooooooooooo boreddddddddddddddd My eyes right now is like a panda HAHAHAHA! OMFGFGFGF!! I LOVEE PANDAAA LOOOOOL. tadi aku bace manga FairyTail chap 269 GILEE SIAAAL dorg treat pakwe aku graay ;_____; my love lol xDD hahahahahah! well, tadii kat skolaah cm sakaaaiii baju aku basaaah and azli x datang aku hias and kemas kelass.. aku handle sorg2 siaaalll!!!!! AZLIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!! asl kau x dtg ;___; i hate this hahahahah! dann............... wan belanja aku aiskrim THANKSSS WAN! lol xD lpas2 hujaaannn aku mcm HUJAN MEMBASUH LUKA AKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lol xD lpas2 anis.... OMFG!!!! ANISSSSSS BERUNTUNGGGG GILEE SIALLL orang yang die suke tu mcm cri die nk tgok die hahahhaah! well anis poon comeeel ;D so, no wonderr lah org bleh ske die ;__________; dn jeles laaaahh aku pon nk org buat mcm tu TT^TT lpas2 lelaki yg anis ske tu bgi nombor telefonn kat die teros HAHAHAHAHAH!!! LAWAK KOTT dn sweeeet gilee hahahaahah! anis dh mcm org gilee sbb x thn maluu hahahahaha! LAAWAAK DUH XDD ~ lpastu time balik aku dri tingkat 3 turunn........ smpai ke bawah sorg2 je jalan................... smpai pntu pgr skolah aku jalan dgn farah lpas2 balik dgn fatin ;_; menyedihkn betol hri nie................................................................................................. this is just not acceptable lol xDDD hahahahahahahahhaah~ well...................... tiap2 hri aku pkr ble aku nyer emosi akn stabil ^^ ..........and i don't understand my that STUPID FEELINGS lol ;_____; YA ALLAH HELP ME lol hahahahahhaha! seriouslyy dudeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee k

byeeeeeeeeeeeeeeeeeee~~!!! ^^ Oh wait I want you to look at this pic ;3
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
CONGRATZ! DH SMPAIIII ;3
see that pic? aku mcm nie dull HAHAHAHAHAHA LOOOOOOOOOOOOOOOOLZ XDDDD okay now you can go~ shuh shuh!~~ lol xDD jokejoke

HAHAHAHHA!BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE^^ 


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333