Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
School~
Sunday, January 8, 2012 • 1:24 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOO~ yeahhh welcome back to the HELL XDD lol joke2 hahahahaah T_____T sedihh nyeee laaaa alahaiii ~~ turun jea keretaaa hati aku berdegup xD nk skolaahhh mcm nk jmpe pakweee lol tahun nie aku turun kelas k ~ dh 3 post aku tulis bnde sme sumpaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cm bangang jea kelass tu T__________T aku sorg jea kuning XDD hahahahaha :( menyedihhh kan nampak sgt aku nie pengawas yang menyedihhkan T__________T XDD lol watlekwatpieceee (y) :D haahahaha yeeahh mule2 aku ddk sebelah azlii kt kelas due hri jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa lpastu hri jumaat hri tu ad bdak nie bru nk masuk satria die ddk sebelah azli aku ddk sebelah perempuan spenderr perghhhh gilelah =.= perempuan x de bukuuu bkan nk ckppp nk jgak aku bgii haishhh >.> sialan loo ceeehh x de laahh hahahahhaha xDDohh well ~ rehat pon aku rehat dgn azlii ~ nk solatt pon aku sruh azli tggu aku kt luar xDDD tandas pon sme HAHAHAHA matii lah org nk kate ape x3 hahahahahha smpaii org kate kiteorg kapel XDD hahaha ouke? sudah terlebih hahahahaha aku ngan azli targett nk naik kelasss and kiteorg akn berusaha UNTUK NAIK KE PESONA!!! YAYY!!! hahahahahahhaah xDDD ouke =.= akuu ponn kt situ mcm x bebassss idk mngkn mcm .... :|] ok forget itt hahahahaha guru kelas aku cikgu faidzaaa YEAHYEAH ;DD cikgu ckp aku turun kelas sbb bercintaaaaaaaaaaaaaaaaa LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL =.= bapak arhh cenne cikgu thu? maluu gileee siallllll =.= hahahaahah XDDDDD >////////<  ouke aku akn perbaiki iaaa ^___^ oh and aku sentiase dgn sii FAIZAH HAFIZA <33 YAY MEE ~~~ :PP hahahahaahah aku x nk lpaskn dieeee hahahaha dn aku jangkitkn die akku nye virussss XDDD HAHAHAH loveee yeaaaaaaaaah bitch xDD lol hahahahaha

nehh~ form 1 thu gile babiii ramaii HAHAHAHA sumpaaahh gile nk mam =.= bnyk gile junior aku *cehh batak niee hahahaha ad yg krg ajar siall gile sumpah nk makan penampar =.= aku ponnn haishhh kalau x nk hentamm jeaa tpi x peeee kali nie aku bgi chann xDD lol erghhh~ mmg sume slalu mcm nie kea ape? =.= tension aku dibuatnyer ........................... tpii ntahhh x peee lahh nk tunjuk pailang dorg kt skolah =.= pleaseee lahh x smpai bulan pon kau skolah kt sini x payah tunjuk hebat lahh xDD hahaha oh well~ aku lek jeaaa and x sangke aku dh form 1 XDDD lawakkk sialll ;D  hahahahahahaha k lah aku pon dh bnyak bebel  and HNY :D malas nk tls pnjg yg happy new year lol dh tulis XDDD hahahahaha insyallah nnt aku update lgi itupn kalau ad org bce ;p

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~~!!

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333