Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Runaway
Wednesday, January 25, 2012 • 11:58 PM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOO!! haiiii friend!! HAHAHAH x'D okay, semalam bru balik dri penang!! YAY FOR PENANG!! wuuhuu~ lolz xD. oukey, semestinya bile masok airport rmaii orang lol yelah! then, sebelom tu aku adelah merayau sruh sedare aku ddk dlm troli aku tolak die laju2 harhar fikiran aku mmg x leh diubh x'D.bileee dah tu tetibe mak aku sruh pergi beli asikrim! yay!! for aiskirm :'3 soo then, tetibe mak aku nk cpt then, kteorg peg! kt  kastam nk masok dh ~ yeaaah time tu seddihh sgt sbb nak balik KL balik sedihhnyee dah lah kt sane kabut =.= ~ huh then ...... aku dgan mak aku pon cri lah kt mne gate 12A :'D

Then nmpk ad org tuu tgah jage lpastu mak aku nk masok ~ tetibe perempuan tu ckp "puan,nk ke subang?" mak aku pon balas "haah" perempuan tu ckp "puan,subang belum lagii tunggu sebentar yea" lpastu aku ngn mak aku pon beler2... cri tmpat ddk tpi crowded gileee laahhh kt situuu ;____; lpastu nmpak ad org beratur sooo kteorg pon pegii laaahh~ hewhew BUT!! before that, heheheheheheehhehe *megusta... i found someone that isss SOOOOOOOOOOOOOOOO CUTEEEEEEEEEEEEEEEE >.< ohh YA ALLAHH dup dup dup dup hatii aku hahahahah berape bnyak kali aku ushaaa tpi bile die sedar cpt2 aku psuing oh LOOL XD maaaaakk aiii!! :'3 mukeee dieee huwhuw ~ but die nmpak mcm chinese ouke... that's NOT cool~ but mne leh suke org yg bukan islam kan? T________T well, thats SH!T erghhh.... :( tetibe time tgah tunggu ad pengumuman sruh "mr tan chi ong" mcm tulaahh please come to gate  blablabla lpas2 tetibe die mcm larii OH YA ALLAH tu die kea? HAHAHAHAH lol. tak kooot :( biaaa lah diee ermm....... malam tdi x leh tido gileee laaahhh jhahahahaha ouke stop!

This might be ending soon... bende yang paling sewel pernah jadi kat aku TT^TT inlove wif starngers LOOL XDD neeh~ i hope will meet you someday :'D HAHAHAHAHAH ouke dreaming again x'D HAHAHAHH udah2 lettew kdah!! stop1EWdASddihaiahkmadlnoa hahaha bye! ohh before ittuu... dlm flight tuuu aku asyik termenung jeaaa lpastu lajuu gle kapal terbang tu tpi ble nk smpai ke penang lembab plak =________= LOOL. HAHAHAHAH! dlm flight tu aku mkn roti sardin dgn air mango YAY!! boleh tahan meeeh x'D. pramugari die pon laju gleee laaah jalan x smpat aku nk mnx roti lgi satu =.= k! HAHAHAHAHH that wass sh!t x) HAHAHAH dah bye

(sorry kalau ckp tu mcm batak LOOOOOOOOOOL YES INDEED) bye ^^

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ^^

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333