Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Hurting inside
Thursday, December 22, 2011 • 4:08 AM • 0 comments



HELLLOOOOOOOOOOOOO pembace2 (: ~ so hows your holiday? HELLL YEAHHHHH ~ mggu dpan last my HOLYday ohh shiiiittt~ benci duh =.= aku malas gile nk skolah tahun dpan HAHAHAHAHAH tapiii iyeee keneee nak taknak pergiiii jea lahh sebab makk cakap pilih antare due
1.KAHWIN
2.SEKOLAH

KAHWINNNNNNNNNN?!!!!!!!!!!!! theee FFFFFFFFFFF nooo way!! T___________T. I'm too young for that XDDD LOOOOOOOL hahahahahhaha. oh great news~~~ harii tuu aku sruh suami faizah check aku nyer eh.. bukan aku faizah lah sruh tgokkan die punyer and aku heheheheheheh! then, suamii die cakap aku turun kelas SATRIA o.O hahahahahhahahaha jauhh weh dri pesona hahahahah takpelahhh aku mmg tahu aku tak layak masok pesona~ dh lah malehh nk blajoo ad hatii nk masok pesona HMPH! welll~ aku dh agak so x tekejut lahh.........................  takpe lahhh tahun depan aku try lagiii huwhuw~ sedihhh ouke lah tu x hurt kite ke yg seterusnye ^^

OUKE! harii nie aku g ole2 yeahhhh pergii shah alam kejap ^^ lpastuu pegiii dkat tmpat org yg jual makeup o.O mak aku belii celak aHaksss~~~ time aku tgah tgok makeup tu tetibe aku terJUMPE someon yang o.o OHH YAAA ALLLAHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Theee f bruh =.= aku jumpe maffin aku kecikkan tulisan kalau boleh tgok tu TAHNIAH MATE ANDA MMG HEBAT! harhar ~ aku tak sangke tekejut berok gile aku soo aku pon buat taktau jeaaalahh XDDDDD lawak gileee lpastu naik atas shoopiing tgok mak aku belii barang2 die lasst tu belii aku nyer GUITAR!!! yeeeeeeeeeeeeehaaaaaaaaaaaaaa!! hahahahahahahaha aku x tahu kenape berdebar nak belii guitar =w= sioooott jea akuu malangnye aku takde beg die sebab dh x de stokk ohhh sialll lahhh abg aku pgg guitar aku aku pgg beg plastik ahahahaha geramm aku =.= takpe lah bio lah die -w- welll~ heheheheh ouke so the next episode

Heyy yawww it's 22/12/2011 tak lame lgi dh nk 2O12 yeaaaahhh ramaiii x sabar2 nk skolah kan? well me? IDGAF bende hampehh sume bnde tak beliii mak aku ckp "nk belii tak brg2 skolah?" time tu kt tesco dn aku jwb "mggu depan" hahaahahhaha buat ape nk beliii awal2?? nantii aku geram hbs komott XDD aku memang terok :3 yeahhh dh nk 25/12/2O11 it's christmas yeahh kite islam x smbut tpii ad sorg yg aku tggu aku hrp die akn muncul time tarikh tuuu helll yeahhh bce post bawahhh laaa der :/ yeahh.............. I've wasted my whole year thiking about you lah   i'm :( erghhh =.= takpelahhh :( well I'M DYING OVER HERE!!!!!!!!!!!!!!!! bilee wehhh bile?!!!!!!!!!!!!!!!1 kenapeee lahh sayanggg kau tak tak datang juge? pleaseeee lahhh :(
I'M DYING FOREVER WAITING FOR YOU 
yeahh~ I hope you will be back soon :) well I wish its right now :3

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE~ ^^

JAAAAANEEEEEEEEEE~~ :B

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333