Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Yugiiiiiiiiiii :(
Wednesday, November 16, 2011 • 9:11 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLLLLLLOOO!! ^______^ ape khabar? baik lah tu urmm

YUGIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!! o.o who the hell is yugi? hurmmm what should i call himm... :/ maybe my old lost lover? lolololol idk =.= mungkin laah :3 hurmmmmm well, die orang yang aku kenal kat facebook tahun lepas ^^ die ddk dkat filipina time tu skrg dkat US O_o WTF? kau maira nak lelaki org luar negara jugakk :PP lolzz mati ah HAHAHAHAHAHAH XDD  dah lame dah aku suke die sebab time tu die pakai fb name "GRAY FULLBUSTER" lah katekan ngeeeeee~ x) jadii ape lagii ~ Kita berkenalan hanya dalam muka buku~  HAHAHAH laaaaaaaaaawak (6) ... =.= nak tgok bukti? sure~ silekan jgn pkr aku edit by photoshop atau hapehape HAHAHAHAHAH korang tak akan jmpe fb die dah sebab makayah die dah deactive kan fb die mane aku tahu? aku tahu dari sedare die n__________n huwarghhh!! bace lah last conversation aku ngan die :3

HA!! percaye atau tidak it's up to you :( December 10,2010? oh ya Allah................................. lame gile nk mam T______________T  kyaaa~ and here is his cousin
hehehehhehehe :D and now tgok kat bawah sial duh yg bawah :( 
-
-
-
-
-
-
-
-

see? die nak kahwin =.= waterpark kau tahu aku time tuu mcm sedihh gile babi T___________T eh bukan mcm tpi memeyy arrr XDD lolz hahahahahhaa n then berape hri bulan ntah sedare die kate GRAY TAK SETUJU WAHAHAHAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gray? haha yelahhh yugiii ^^ huwaaaaaaaaa```!!!! seronokk nyeww titewwwww ngehehehehe oukey =.=   
MUEHEHEHEHEHHE! ^^ aku mnx gmbr gray tpi joan pnyer laptop rosak pulok daaaahhh =.= haishhh tak kesahh lahh ummmmmmmm :( dah 10 months,2 weeks,4 day kawee tunggu si yugii tuu haiyaaaaa ntah ape yang kne rasuk smpai aku sayang gile kat die T______________T akuuu rinduuu gileee dkat mamat tu huuuuuuwarghhhhhhhhhhhhh!! hahahahahahah tak habis2 lah aku nie lololol 8DD huwiwiwiwiwiwiw oukey lah ~ smpai sini saje lah aku nk tido dan solat hehehehehhehehe! *alim XDDD k bai ^____________________^

MAHAL KITA YUGIIIIIIIIIIIIIIIII :) 

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333