Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
what is this?
Wednesday, November 9, 2011 • 12:20 AM • 0 comments



HELLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! ^^

ape khabar?baik ohh goodddddd (: hahahaha baik plak eh kejap aku memy baik :P HAHAHHAHAHAHAHA sumpah hari nie bosan gilew HAHAHAHAH aku dapat ape? what is this? hahahahahaaha =.= okey lah scrol ke bawahhh
-
-
-
-
-
-
-
-
OKEYH! gud my bibik nie XD hurmm :/ ape sebenarnye terjadi kat aku?? >:(  hahahahah kate nk FOREVER ALONE .............. hahahaha bak kate pijah "tak payah nk forever alone sgt lah kan" lololololol kau thu ape jadi? 5 org sekali datang weh mcm pasar borong dah T.T sedih aku .................... dn yg plg menyedihkan adelahh tuttttttttttt tuttttttttt T____T herghhh idk lah aku pening malas nk pkr panjang aku alone jea lah lpastu tadi aku pergi rumah faizah :( hahahaha mak faizah amek aku tunggu kat depan rumah aku mcm org yg hahahahaha aku xthu nk describe mcm mne ;( faizah dh ade pakwe .... aku? HAHAHAHHA alone yewww T__T oeyh lah what is this?
HATER ARE NOT ALLOWED!!!!!!!!! aku... oh buat ape ape jea lah HAHAHAHH aku layan hurairah jea sumpah bosan duh bce lah aku screen capture sket jea :3



HHAHAHAHAHAHHA bosannnnnnnnnnnnnnnnn lpastu aku chat je lah ngn die lah yang best lololololol lpastu fina online chat jea lah dgn die :/ hari nie bosan dan ape yang what is this? oh yeah what is this?

OKAY! ape yang dikatakan adelah ape bende sume nie?!!!!!!! sume org plan kea ape T.T aku nie hurmmm aku takde hala tuju kau thu .............. x payah nk gedik2 sgt dkat situ kau thu sume nk muntah thu pon ..................... nk buat ape yg septutnye tpi please tak payah lahh wehhh buat aku nk kencing kt muke kau jea ..................... :'/ is this what we call LOVE? hahahahhaha no wonder lah okey lah kemerepekkan menyerlah

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ^^

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333