Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Redha jea la :D
Friday, October 14, 2011 • 10:51 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! ^^

YAWYAW hahahahahahah dh due hri aku jdi gile nmpk lelaki tu :DD sentiase usha HAHAHAHAHA skrg au ngn faizah tgh cri muke lelaki yg nk sme dgn bdak yg tgglkn aku tu C: HEEEEEEEHHEHE gile duh faizah beriya-riya HAHAHAAH kau plak GILE-GILE sarah ngn atikah NK THU NKK THU TEEEHEEEE =..= aku p0n x thu lah hti berubah2 cm gilewwwww aku redha dgn ape jdi kt aku dgn itu dn ini yeaaaaaaaaaaah~ aku mesti BERSEMNGAT YEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHH tdi mse BI aku ngato gile lpastu kan ade solat asar aku cuti XDD aku tido la sepuas-puasnye fiuhhhhhhhhhhh lege aku bile dpt tid0 hehehehehehheheheehehehhehehehe au ngantok sgt ^____________^ aku text ngn afiq cerite psl lelaki tu aku nk thu nme die imran :D bukan imran KRK nie imran laen lahhhh aku ckp dgn spe sebenarnya.......................................................................... k lah aku nnt0k k bye

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ^^

 kalau boleh nak jea ku putarkan mse TEEHEE :DDD   dh byebyebeybe

REDHA MAI REDHA

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333