Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Move on ^^
Sunday, October 9, 2011 • 7:47 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

HAII HAHAHAHAH MOVE ON yeahhh sye sdg move on hahahahaah yeahhh mestii hid0p mesti diteruskan but, tidak boleh lah der suare die asyik2 terbayang grrrrr O.o HEYY!! GIRLS ARE STRONG K ^^ aku kene kene jugak ~~~ kene yessssssssssssssssssss I CAN DO IT I CAN DO IT I CAN I CAN I CAN I CAN ICAN ICAN ICAN ICAN ICANICAN baik sye dh gile =.= tapii berdoalah semoga saye akn ttp MAJU KE HADAPAN YEAHHHHHHHHHHHHHH MANNNNNNNNNNNNNNNN :D hahahahahahahahahahahahahhahahahahahhaha macam mane lelaki boleh sng lpekan perempuan??????? perempuan setengah matiii nk lupekan die ohh ye ~ sebab aku dh setengah mati sayang dkat die why? Because the way he treated me is what excatly i really wanted to. hahahahahahahahaha aku buat sendiri tu TARA tiru sapa sapa ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehehehhee .  short post jdikan ia panjang!!
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
-
-
-
-
 HAHAHAHAHAHAHA trick or treat smell my feet give something to eat :D watlekwatpiece der hey. i still have my Friends,FAMILY AND YOU rite? knape nk sdeh2 lek sudahhhhh tpi still can't buang die =.= FUCK IT hahahahahahahaa :PPP just shut up and be who you are dan humai stop dreaming lah sayang hahahahahahahahahahahahahahahaa bile menaip nie aku rse cm menaip secare gedik =.= idk why cm bengong jea hahahahahahahahahahahahahaahahahah okeyh lah BEIGN COOL IS MY JOB B) 
KEEP CALM AND BE COOL MAIRA
:'> ilove GRAY :PP hahahahaha ok dah

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ^^ 





see that pic? yeaaaaaaaaaaaaaaaahhh that's how i feel THANKS <3 for giving me strenght back again ...

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333