Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
I WANT TO TELL YOU THAT I MISS YOU BUT I DON'TKNOW HOW!!!!!!!!!!
Thursday, October 6, 2011 • 3:26 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! ^^

HAHAHAHAHAHA title tu x boleh nk panjang lgi kea? :D hihihihiihihhihihi baikkkk laaaaaaah aku malam tdi dri pkl 12:30 malam hingga 1:30 pagi aku usha jea FB DIE dan aku bukak message tg0k aku punye chat ngn die hohohohoho rinduuuuuu :')  tpi ntah lahhh aku x tahu ape aku rse mlm tdi aku buat la screen capture :) dn aku edit sket jap aku ltak gmba die hehehehehehehhehehehhe you may scro0l down (:







HAHAHAHAHAHA aku buang name die supaya kamu nggak boleh thu sih siapa die :DD >.> boleh takkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk come back haiiyooo pakcik rindu lah :( bile boleh calll?? dgr suare pakcik pon sng2 jea maira boleh suke kt pakcik apetah lgi kalau JUMPE pakcik huishhh mcm nk tercabut jantung hahahahahahhaha (:  tapi kejamnye pakcik buat maira mcm nie :( maira thu maira nie bukan spe2 tpi errrrrrrrrrrghhhhhhhh -.- rse ter0k laaa bile kne tgglkn mcm tu jea semalam maira call pkai fon maira boleh plak pakcik tnye nie spe?? o.O hahahahaha bukan maira call aliyah yg call ................ kemungkinan pakcik delete nom maira dri fon pakcik??  tak ape lahhh pakcik :(  ape yang maira nk ckp adolah :

I'D TELL YOU THAT I MISS YOU  BUT I DON'T KNOW HOW  </3

HUWAAAAAAAAAARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! If you need any help i will always by your side kayh? (: I'VE BEEN WAITING YOU SINCE YOU'VE BEEN GONE ........................ :) Flash back the night what you said to me :'] hahahahaha miss kan? spe lah xmiss kayh laaa aku mmg suke  hahahaahahha aku dpt news dri meera lolypop :3 aku nk buat screen capture tpi malas laaa nah tg0k la kt bawah nie COPY AND PASTE jewwwwwwwwwwww :D

Meera Lolypop: yupss weyh tdi aku jumpe ***** kt ole2
Aku: bile o.O pkl brape?
Meera Lolypop: semalam pkl 2:30 ptg
Aku:2:30?? die x skolah?!
Meera Lolypop: x..... die ponteng !!
Aku: o.O
Meera Lolypop: haha
Aku: kau kat skolah kau ade nmpk die dgn perempuan lain? kau biar betul duh
Meera Lolypop: ahahahh....ngn pompuan x de ah ngn bf adelah ahaaha hurmmm betulll
Aku: ngn bf???
Meera Lolypop: haha ngn kwn2 die lah bukan ngn pompuan
Aku:ooh die kt skolah cm biase jea?
Meera Lolypop: haah
Aku: hurmmm

ok smpai situjea lahhh aku rajin menaip sebenarnya bnyk lgi tpi malas laaahhhh nk ulang hahahahaahah x) ermmmmm die ponteng skolah?????/ o.O w0w hahahahaha trok btol aku ermmmmm ntah btol ke tidak biaaa laa die hidup die kalau die skrg tgh layan aku aku mrh die cukup2 hahahahaha :PP dn aku rndu die ckp Maira~ :) kat aku hehehehhehehehehehhehehehehehe kyaaaaaaaaaaaaaaaaaa~~ >/////////////////< I missss youuuuuuu laaa b0ngok hahahahahahahahahahahahhahahahahaahahha k lah smpai sini jea laaaa

SEE YAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW!!
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ^^





Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333