Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Emptiness
Sunday, October 30, 2011 • 8:26 AM • 0 comments


HELLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! ^^

emptiness? cehhh title x leh bla XDD :D ................~ yolah empty gile x leh accept sesape ~ My windows still are broken but i'm standing on my feet (: hehehehehheheheh Just got back from chino beijing (batak2) :P hurmmm~ T____________T skrg membe aku ade yg kapel ad yg suke kt org tu ad yg ad secret admire~ aku?FOREVER ALONE  T________T kay............................................................................... aku x nk kapel pon aku nk happy jea ^__________^ tpi dlm happy2 tu ade jea bende yg spoil mcm tetibe jea ad org tu erghhh =.= org tu mcm buatkn kite pnyer mood hilang mcm tulah .. aku pon x thu mcm mne nk describe T.T i think everyone hate me .. hahahaha merepek gile aku k lah nk cite pasal bnde lain tgok bawah
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
FRIENDS

Tadi aku gi keluar ngn mak :( nmpk membe .... yg membe tu x leh cite tkot erk =.= ....~ kayh aku nmpk die die just lmbai aku igt die nk peluk aku tpi erm..... aku pon okey jea .............~  then abg aku ngn isteri abg aku crite psl kawan~ :\ mak aku pon crite jugeee abg aku crite pasal perbezaan antare sahabat and kawan sahabat tu die akn ade mse kite susah and senang kawan plak die ade waktu kite senang~ aku pon ermm dgr jelah abg aku crite :3 abg aku x nak aku nagis sebab kawan~..... dn die tau aku penah nagis psl kawan seorang kawan yg aku syg die sgt2 tpi die menghilang GEDEBUSHHHH dri hidup aku T________T aku x de mood smpai due minggu sebab die TENGOK!! betape sygnye aku kt die hiehiehihiehie (poyo) hurmm........ dan abg aku sruh aku pleh kawan yg betul2 sejati ngn kite susah senang bersama bukan kawan tpi SAHABAT :) ~ :( i still felt empty ~ aku x leh cri org yg btul2 T__________T sume lah ape lah bla bla bla bla :( sedeh lah bangang hahahahahahahahahahahaha T_T

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo I I I I I =.= . yeahhh it's suck to be me~ k lah

bye

LIFE IS NOT FUCKING EASY

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333