Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Come back come back come back!!!!!!!
Tuesday, October 4, 2011 • 7:03 PM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! ^^

Hi ^^ come backx3? :D hahahaha yessssssssssssssssssssssssssssss utk si budak tuuuuwhhhh =..= die urmmm dh berubah T_______T BERUBAH GILE NAK MAMPOS kau tahu? aku sedih gile BABI aku call pkai fon aku 3 kali die reject T.T tpi aku sikit pon x maki die pahal eh? aku geram gile tpi x pe aku sabooo jewwww ~ dan knape die berubah? :( ape salah aku? sejak azli hntr mesej kt die tr0s die ~.~ erghhhhh!! x aku x salah kan kau azli aku x slh kn spe2 it's okeyh :') aku sabar jewww HAHAHAHAHA k lah aku dh cm org gile dah bnyk gile lagu yg bnyk persamaan aku hahahahahaha tpi ini lah yang bagi TEKAN NIE! <---------- Tekan tu ^^ k lah tu perasaan aku hahahahahahaha ayat plg aku suke yg nie

"KU INGIN BENAR BERSAMA DENGANMU TIBA2 KINI KAU TELAH BERUBAH APAKAH SALAH KU?" 


bapak arhh sedihh duh HAHAHAHAHAHAHAHA  tapi bioo jeww laaahh aku cume tgok jea mesej die yang dulu2 AWWWW MANNNNNNNN!! i really misss you laaaa hahahahahaha gedik sial XDDDD kesah plak aku =..=  hurmmmm aku teringat balek (YAYYYY FLASHBACK :3) bile aku jmpe die :)  yooohoooo die pkai baju ungu koler putih ahahahahaha die x hbs2 pkai bju tuuuueeeeeeee ngeeeeehehehe :# dan urghhhhhhhhhhhh aku terigat bile aku terjumpe die ARGHHHHHHHHHHHHHH!! RINDUUU LAHHHHH  bile aku bleh dptkn die balek? hahahahahahahaha Cause when I when I closed my eyes and drift away I'm thinking abaout you and everythings okeyh :') hahahahaha biar lahhh aku sy0k sendiriiii pungggggggggggggggg  biar lah aku dengan diri aku janji aku bahagia hahahahahahaha kalau boleh aku nk masok jea HOSPITAL BAHAGIA biar lahh aku bahagia sorg2 asalakan aku bahagia ~.~ YA ALLAH ape kene dengan aku nie? aku makin lame makin bnyk masalah tpi ntah! aku nak pengakuan dri sorg minah senget nie dan due ekor mamat sengele tuuuwwhhh  ohh jangan lupe lgi tiga minah sengele hahahahahaha please lah pakcik jgn lah buat maira mcm nie knape bgi fon kt kakak hah pakcik? maira tau maira baru jea kenal pakcik tpi ermmm boleh x bgi maira peluang? cukup lahh dgn semua2 perkara yg terjadi kt maira dulu tpiiii maira akan happy kalau pakcik ade :)  itu jea OIIITT PAKCIK OIIIIII PLEASE COME BACK TOOO MEEE LAHHHHH  PLEASEEE COME BACKKK TOO MEEE AND TELL MEEE THAT YOU LOVE AND SAID THAT YOU WILL NEVER LET ME GOOOOOOOOO i really need you la bengong HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA dan pakcik lah tmpat maira crite ble x de spe layan maira hahahahaha dan pakcik jugak lah peneman maira bile bosan gile nk mati *Arkk mati X_X huh!! semalam maira dpt belajar sesuatu nk bgtau pakcik tpi maira tau pakcik x mcm dulu ape yg maira buat kt pakcik?? kakak pakcik ckp sruh maira jgn gangu die dan kakak pakcik ckp PAKCIK X KENAL MAIRA?????  PAKCIKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! lpas ltak fon jea maira tr0s nages perghh bapak arhh x sangke maira nages =..= macam HAHAHAHA jea maira nages hurghhhhhhh nk kate sye gedik kea pembace? ckp lah yea sye tahu sye  x smpurna tpi x slhkn kalau nages??? okeyh lah ngaku nie first time nages yg bt0l2 HAHAHAAHAHAH X) yang laen boleh lahhh fake sikit2 :D sssssssshhhhhhhhhhhhh mah secret HAHAHAHAHAHAHA tekan nie plssss <------------ JANGAN LUPA TEKAN NIE! first ST0P kan lgu kt blog and dengar lgu tuhh hahahaha SAME BODOH NGN APE YANG AKU RASE HAHAHAHAH sorry ckp bodoh T.T x pe lahhh :') I've been waiting you since you've been GONE  


NOTE!


Pakcik? Who the hell is Pakcik HAHAHAHA hurmmm kalau nak tahu IM kt fb laaa derr hadoiiii tpi kalau sesape die sane atau pembace di sana FAHAM! gud lahhh :)


hokeyhhhh  SEEE YAAA!

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ^^

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333