Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
byebye
Saturday, October 8, 2011 • 1:10 PM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

YOOOOOOOOOOOO!! hai awak sume hahahahahahahha hari nie hri sial kau thu asal? aku nie mcm spare tyre jea kau thu dh brape bnyk kalii aku kene lelaki sial lah=.= aku benci lelaki cm pantat kau thu? biar lah aku mencarut ~ aku kisah plak hri nie aku mcm babi kau thu? asal? asal? aku cm babi due mggu aku happy cm babi bukan sebab ape sebab erghhhhhhhhhhhhhhhhh =.= sia2 nyee asal? asala? asal? asal? asal sume bnde nie berlaku kat akuu aku nyesal nyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee menyesal nyeeeeeeeeeeeeeeeee au x leh tid0 kau thu skrg dh pkl 3 pggi aku dh penat penat sgt aku penat sgt rpe2nye die dah AWEK  sedih lah wehh aku x thu lahh nk buat ape skrg aku tekej0t kau thu aku sje jea tg0k die pnye profile ak tg0k2 ade relationship aku mcm 
WHATTTTTTTTTTTTHHHHHHEEEEEEEEEEEE FUCKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aku benci hid0p aku please lah ckkp laaa dri awal2 i'm now in a heart broken you now why................................................................................................. i still love you tpi blah la aku nages jea aku x d smagat hidp cm sialkayh lah aku thu lah arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! ckp dri awallllll laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa babiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! dengar lgu kt bLog aku   AKU PUNYER PERASAAAN TU
YOU CAN'T JUST DO THAT .YOU CAN'T TALK TO ME SO MUCH.TEXT ME EVERY MORNING,FLIRT,GET MY HOPES UP. THEN LEAVE. I HAVE FEELINGS YOU KNOW
i just miss you so mch and i hate it kayh bye

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333