Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Dup dab dup dab ngeeheheh ~
Thursday, September 15, 2011 • 5:55 AM • 0 comments

YOOOOOOOOOOOOOOOOO!! HELLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOO!!

ngeeeeeeeeeeeeeeeehehehehehehehehehehheheheh HAHAAHAHAH dup dab dup dab =.= adekah aku suke die?? ohhh x mungkin =..= HAHAHAHAH hati aku debar-debar jea bile nak call die =.= kat skolah plak x tng =..= sebab hati berdebar-debar dorg ckp aku suke die HAHAHAHAHAHAHAHAHH mungkin laa :PPPPPPP DIAMMMMMMMMMMM HAHAHAAHA jumpe die mse hri jadi o.O whoa XDD hahahaa ngeeeeeeeeeeeee~~ tak salah kan kalau kite suke org tu? tpii errrr =..= mule2 aku bgi name aku MARYAM kt die HAHAHAHAHAH aliyah laa bagii lpastu setiap kali die pggl aku mariam aku gelak dulu bru ckp ye XDDD HELLLLLLLLLLLLLLL YEAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! maluuu siiioooottttt hri tu bru jea aku bgtau spe aku yg sebenar hanye kawan2 yang TERRRRRRRRRRRRHEEEEEEEEEBAAAAAAAAAAAAATTT saje yang tau :3 anda mahu tahuu jugeee? jom IM kt FB atau call sayoooooooooooo ^_________________^ yeahhh dup dab dup dab tak caye yang aku berdebar-debar? bgi tgn kau meh aku bgi kau dgr hti aku :DD HAHAHAH mcm aku buat kt sarah ngan Camielia ;DD OwO maluuu :3 HAHAHAHAHAHAHAH yeahhhhh YA ALLAH MOGA2 AKU ADE PELUANG ^__________________^ XDDD HAHAHHAHAHHA jangan jelessss nohhh :PP WATLEKWATPIEACE X) HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA PEACEEE YAWWWWWWWW XDDDDDD okeyh laaa derr bce kt bawah nie :3 ENJOY!! goooooooooooddddddddddddddd evening! XDD HAHAAHAHH

I'm  all alone in your HEART ~
Have I hope with your Heart
He such a TEASER, He such a STAR
OH! give me a reason
OH! give me a job
I'm all alone in your Heart
It tears me apartt ~~~

Doing all I can do Just to be close to you ~~
Everytime that we meer I skip a HEARTBEAT
HAHAHAHAHAH XDD ngeeeeeeeeeeeehehehehhe :DDDHAHAHAHAH 




Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333