Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Yeahh you
Monday, August 22, 2011 • 11:06 AM • 0 comments

Hellllllllloooooooooooooooo sumeeeeeeeeeee ^^ dan assalamualaikum wahh2 pejam celik pejam celik ngeeeeehehehehe dahh mggu depann rayeee wohohohoh thn nie bju raye kelaer warne ape? aku err tak belii lgii=.= HAHAHAHAHAHA :XDDDD okeyh la scroll ke bawah kerane cerite ini di bawahh cehh macam ade jea yang org bce =.= ~~~ :p


OKAYH! hahahahahahahaha errrrrrrrrrrk............. sebenarnya a-a-a-a-a-a-a-a k-ak-ak-ak-ak aku-ku-ku-ku-ku sususususu kekekekek oooo rangrangrangran nieee :DD die errrmmmmmmmmmmmmmmmm :Ddie tu tak lahh sehensem mcm GRAY ;3 tapii aku suke die dan tgok die jauh :3 duluuuu aku ngan die rapat rapat sesangat HAHAHA aku selalu kongsi rahsia ngan die sebab aku percaye die bolehh jage rahsia aku ^^  hahahahahah rapatt sgt2 hahahahahaa =..= aku x tahu mcm mane nak ungkapkan sbb mmg rapat2 sgt XDDD HAHAHAHAHAHAHA yeahhh dan rupe2-nye perangaii kiteorg nie selalu diperharikan olh cikgu =.= ermmmmmmm dan kene sound dgn ustazah :p hahahahahaha padan muke utk sayeee XDD HAHAHAA sjak tu aku mcm errkk entahh lahhh aku dah buntu >.> jadii aku biarkan bnde tu berlaluu huhuhuhuh lpastu ermmmm aku aku aku HAHAHAHAH okeyh aku pon tak tahu aku adelah cakap2 jugak ngan die dan ape2 jea lahhh =.= grrrrr o.O aku skip laaa malehh nak cite nyeww :D HAHAHAHAHA lpastuu sekarang nie aku dgar cite die kapel ngan org lain soo........ just diam hahahahaha Ada cemburu juga rinduuu :3 hihiihi :3 HAHAHAHA GEDIK :p  aku pendamm jea kottt -,- lpastu setiap kali bile aku tanye yang die kapel ngn tut tutu org akn cakap "mairaa jelessss :p" aku macam MANEE ADEE!!! tpi dalam hati "husihhh nseb x terkantoii" HAHAHAAH takde spe tahuu :pp maluuu laaa nak bgtau >////////////< HAHAHAHAAH dah org first tau Shafikaaa ;DD lpas2 Sarah then Alia nasuha -.- akubgtau pon sebab terlepas cakap huahuahuahua =////////////= buatt maluuu jea dohhh kalau cakap aku suke kauu takot nnt bnde tu akn berlaku balik kat aku =..= hurmmmmmmm buntuu nyeww hahahahahaahahhahaa wekwekwek :p aku tak tahu ape nk buat sekarang bgtau org dkat org yang salah mmg die takkan tolong kite pape =.= jadii aku akn tggu dkat org yang tahu ape nk buat dgn aku HAHAHAHAAHAHH -lalalalala  tak pe lahh kalau takde jodohh... ngehhehehehe hahahaahahahhahahahha ok dahh pukul 2 pagii =.= byebye tidoooooooooooooooooooo

kciaoooooooooooo laaaaa kawan!!!!!!!!!!!! ^^ 

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333