Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
O_O WTF!! XD
Thursday, August 11, 2011 • 8:43 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOO!! dan assalamualaikumm :DD ermmm lbh kurang hrii isnin yang lps dpt kertas perikse dannn o.o ....................... *krik........krik....................krik............................krik O_________________________O YAAA ALLLAHHHH!!!!!!! KEPUTUSAN PERIKSE AKU TROKK GILEE NAK MAMPOSSS =.= 

huh!!!!!!!!! bengong gilee akuu =.=  TEKE laa aku dpt berape ;D hahahahahaha okeyh mule2 ape tu Sains Alhamdulilah Sains aku lulus huh!! itu pon cukup2 makan jea 58% =.= haishhhhhh trok betol =.= lpastu English hurmmm ituu pon aku turun aku dpt 65% =..= trok GILE haaahhh nie yang aku suke nieee lpastu MATH  YAAA ALLLAHHH aku x tahu nk ckp ape MATH AKU   
 
FAILED  O.O aku macam heh =.= teke laa dpt berape hihihihihihihihi aku dpt =.= 28 jgn pkr kau sorg jea tekejott aku LAGII LAAA mase aku dpt kertas tu aku org first yang cikgu pggl o.O cikgu ckp "SitiNurHumairaBintiMohamadRoslan" aku pon bgn semua org diam jea lpastu pdg aku aku terketar2 dahh nak jalan kat cikgu lpastu aku tgok2 kertas aku jea HUISHHHH SAKIT MATEE WEHH TGOK =.= aku rse lbh krg ble aku dpt kertas tu mcm nie mcm kt ats tu hahahahah susah laa nk buat die turun ke bwh =.= haishhhh dahhh laahh pening kepale =.= KH hmmmpphhh 50% cukup2 mkn lagii hadoiii perikse kalii nie mengecewekan betol =.= tulahh spe suruh x blaja =.= haishh itulahhh okay laa dah itu jea mahu BERKERJE KERAS!!

JYEEAHHHHHHHHHHHH!! ^-^ okay CHAU DULU NGEEEHEHEHEHHEHE e,e 


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333