Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
lalala WHATEVER =.=
Friday, August 12, 2011 • 6:59 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! dan assalamualaikum :) LALALA WHATEVER hahahaha lirik lagu blog aku =.= HAHAHAHA kelakar kot bunyi die yeahhhh ape2 jea laaa takkk kisohhhhhhhhhhhh :p skrg aku x kisah psl rupe dahh dan segalenye!!!!!!!! kecuali psl kwn2 aku family aku dn pelajaran aku :) itu jea yang lain BERAMBUSSSSSSSSSSSSSSSSSS nak kutuk aku? silekannn ~ kalau nk dpt dose skrg bulan puase :p hihihihih :DDD tak pea tak kisahh :) sekarang nie ermmmmmmmmmm =..= aku rase ganjal kot x chta ngn die dan blablablabla =.= hurmmm lame2 okayy laa kott hati aku tertutup rapat sgt2 >.> x tau laa asal....................................................................................................... ok takpe belajar dulu >.>  huh! tgok status die buat sket mate jeaaaaa mehhhh =.= aku rse #@%$#@^&@%#$ astarghfiruallahalazim hahahaha tgok dah termencarut =.= alaaaaaaaahaiiiii =.= pe jadi laaa kat aku =..= ermmmmmm lantokk leee diri ku nieee

sekarang nie hmmmppppphhhhh aku tak tahu ape yang ku rasakan :D hihihhihi XDDD hahahaah teke lirik lagu ape tu? yeahhhh "Percaya padaku-Ungu" ;DDD yeahhh lagu tu comellll hahahahaha abg aku bgi kt isteri die ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :DDDD welll, aku rse aku kne enjoyy my lifee yeahhh takkn laaa asyik nk termenung,tension dan bnde2 tue tu XDD HAHAHAHAAHHA yeahhh mcm gmba nie ckp 
HAHAHAHAHAH YEAHHHHH BABYYYYY :] ENJOYYYY YOURRR LIFEEEEE !!!!!!!!!!!!! "WE ARE YOUNGGG WE RUN FREEEEE STAY UP LATEEE WE DON'T SLEEEP GOT OUR FRIENDS GOT A NIGHT WE'LL BE ALRIGHT" =) NGEEEEEEEE :DDDD HAHAHAHAHAHAH  jadiii aku kene sabar hadapi segale rintangann yeahh yeahhh yeahhhh (: die tuu ermmmm x nk ckp =.= aku x tahuu laaaaa hahaahahha mcm mia sarah ckp :- 
kalau ade jodoh kita jumpa lagi ~ :)
alalalalala comelll nyoooooooooooooooooo ^^ hahahaahahahahaha yeee mmg btol ape die cakap :') erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk =.= aku dah jauh dri tajok kea? alaaaaa dah nme pon whatever biarr laaa suke hti leee nk tulehh apoiooo hahahahaahahah XDDD okayyyy :DD GOOODD BYEEEE!!

ooh sebelum tu bce gmba nieeeee yee :#
 okayyy 
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! ^^

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333