Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
jeng jeng jeng :p
Tuesday, August 23, 2011 • 3:01 AM • 0 comments

HELLLLLOOOOOOOOOOOOOOOO!! hahahha i had an AWEESOOOOMMMMMEEEE DAYYYYY !!! hahahahah why? yeahh yeahhh tadi ade presentation aku dan group buat presentaiton yang ke tige ^^ ahli2 group aku Sarah,Alya,Shafika ngan aisyah ^^ HAHAHAHA kite org buat Syarat2 sah solat jumaat HAHAHA kerlakon hahaa buat2 muke x malu >.> hihihi :DD yeahhh3 suke nyee kite suke nye HAHAHAHAHAHAHA aku jadi =.= budak 5 thn dan lelaki uzur :D lolololololololoolo XD hahahahahahahaha lpastu bile berbuke kiteorg makan kt Cyber Louge dkat Cyberjaya pakcik Ary belanje ;DD HAHAHAHA bestt gilee duh kat sane tmpat die sesuai pergi honeymooonnn ~~~~ :p hihihihhih okeyh ini malam puleee ^^

HAHAHAAHAHAHAH aku dapat chatt ngan aisyuuu aku mcm YAY YAY YAYAY (Y) aku dapat nom die sekalii nak tau pe kiteorg chat? hahha bce la kt bwh nie ;DD
Tisu : Hai
Aku : hi
Tisu : ngh wt pe?
Aku : buat ape jea?
Tisu : ko dah ade pakwe?
Aku : belom la =.=
Tisu : tipu
Aku : sumpah kau dah ade kea =.=
Tisu : Kau rase aq ade ke tak?
Aku : ade kot
Tisu :aq x ade lagi la
Aku :ooh asal kau tanye dohh?
Tisu : saje
Aku : ooh macam mane skolah saas best?
Tisu : bole la ko cane skolah situ best
Aku :bolehh laa :| ko asl x slah 19?
Tisu : ibu aq x bgi
Aku : bukan kwn2 ko kt sini kea?
Tisu : entah
aku : cubelah odek mak kau skolah sini :D
tisu : kenape kau nak aq skolah sane
aku : yupp
tisu : kenape
aku : seronok lah sikit lgpn dah lme x jumpe kau :)
tisu : ye ke ni
aku : iyelahh
tisu : ok
aku : thn lps aku igt kau ngn aku skolah same rupe2nye tak =.= ok jea? jadii kau nak skolah sini la ^_^
tisu : tengok la dulu
aku : kau ade henfonn tak?
tisu : x
aku : aik?? mne pergi henfon kau?
tisu :dah hilang
aku : lahh =.=  hurm
tisu : kenape
aku : au ade nom spe2 x? bleh contact (;
tisu : ade nom aq call laa 013-********
aku : okeyh :D
tisu : call sekarang k
aku :amboii sabor laa =.= weehh kau off fon laa
tisu : mne ade la
aku : btol tdi aku call
tisu  :cube lgi dah ke belom
aku : jp
~~~~~~~~~~~~~~~ HAHAHAHA on the phone sebentarr :DD rinduu duh suare die XDD
aku :rinduu duh dgr suare ko
tisu : aku x pernah off fon
aku : kk
tisu : ko ni canti la dlm gmba
aku : canti? ape tu
tisu : cantik
aku : gmba rea ke anime??
tisu : kau rindu dgr suare aku call laa lagi
aku :ngekk nnt lee ckp laa gmba real ke anime
tisu : gmba real
aku : kau tgok gmba dlm album profile picture aku kea? =.=
tisu :ye kot
aku : ooh
tisu : esk lepas on ko jangan tak on
aku : hah? x paham la
tisu : esok lepas on kau on tak
aku : tak
tisu : on la
aku : malehh laa ayah aku x bgi on siang2 aku on maam2 jea
tisu : malam aq belajar
aku : wahh rajin nyeww :D
tisu : kalau aq tulis nie kau jgn mrk ok
aku : k
tisu : call aq jap
aku : k
tisu : k by i love you cehh gurau jea
aku : byeeeeee hahahaha sakai jea kau XD
tisu : xd tu ape
aku : XD tu mcm muke org gelak
tisu : x paham
aku : muke org gelak smpai tergolek2
tisu : kau gelak smpai tergolek2 kea
aku : =.=

dahh smpai sini jea
okeyhhh aku copy dri chat malas nk buat screen capture HAHAHAHA yeahh yeahhh aku dpt nom die nmpk x? aku tukar kan pade *** yeahhh nnt kang korg call >.>  :p HAHAHAHAHHAHA yeahh2 rinduuu sialll duhhh kat die HAHAHAHA :DDDD okay dah itu sahajaaa aku skrg rase cm nk meletop XDDDDD

okeyh bye ^-^

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333