Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Thank You :')
Thursday, July 14, 2011 • 10:08 AM • 0 comments

HELLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! ^^ ~~

Thank Youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :') terimeee kasehhh bnyak2 pade sesiapee yangg sudii dengarr cerite yang bnyak aku merepek ! ^-^ okeeeyyhhh aku ceritekann sikitt ..............................=) harii nie aku pergii sekolahh jalan kakii hahahahaha nasib baik aku x puase harii niee :DDD ~~ =.= kalauu x huhh hahahahahaha kkk balikk ke DETOPIKA hahahahaha harii nie aku jalan jalan jalan jalann hehehehehe sekalii ade lorong tu ade abang postman :3 akuu pon terPANDANG hahahahaha sekalii abang posttman tuu senyum :) hahahahaha nasib baikk bolehh laa hensemm laa jugakk XDDDD HAHAHAHAHA *gatai XDDD hahaha lpastu aku jalan jalan jalan hehehehe besttt jugakk jalan sorgsorg aku potong due orang kat depan lambat sangat =.= XDDD hahaha samapi kat sekolah jea tetibe aku nmpk farah hahaha lpastu aku nak gi kat farah nak peluk die cehh mamcam cite hidustann laa XDD sekalii najwa potong line duhhh tetibe ade kat tghtgh =.= ishhh aku tumbok kang XDDD hahhaha x de guraugurag :] lepastuu....... nmpk athirah candy ngan athirah mazhan lpastu dorg amek buku KH dann berlaluu ~~~ dlm beberape minit kemudian *ayat skema hahahaha aku nmpk wadaa ................wada tanye kat mane dorg lpastu farah cakap dorg pergii fotostate kot =.= :] lpastu farah teman aku pergii kantin belii air harii nie x hari siren semalam ade x guneee time aku puase ade pulakk =.= haishhhh saboo jeaa laaa :] selepasituu......aku jalanjalan ....... lepastuuu duduk ngan farahh lpastu ade anis athirahh lpastu aku ddk kt bawah farahh jagee :) lpastuu aku buat ape ntahh haaa lpastu 1 persona kene tunggu yeahhhh KOMSAS buat kat dewan alamandaa hahahahahaha lpastu Maisara belanje aku kertass terimee kasihh Maiii :'] hjahahahahahaha ^^ lpasstuuuu dahh siapp tuu hantarr lpastuu SEJARAHHH O.O alamakk aku x siapp langsung keje cikguu aku ngan Faizah ingat nak fotostate bilee nak naik kelass :3 tapii malanggnyeee Koperasi ngan Kedai buku tutp haishhhhhh nasibnasih =.=  aku sabaaarr jeaa =.= lpastu naik kelass cikguu x masok kelass ponn o.O aik??? ntahntah cikgu x datang kemungkinan laaa lepastuu ermmm............. rehatt aku tukar bajuu dan turun ngan Camelia dan syafiqah rehat kat kantin jeaaa (: lpeassstu aku mmg masee tu tgahh geram gile aku citer kat dorang yang aku tgah geram hahahaha syafiqah paham sebab die tauu citenyer camelia jea XDD hahaha sorry terlupe nak citer sebab geram sgt tetibe mamat tu muncull syafiqahh aaahh cakap "maii tuuu norman" aku pandang belakang lpastu cptcpt jeling huh malasss duhh lpastuu aku tgok die belii air mineral  lpastu aku pulak mse tuu air dah habis makanan pon lpastu aku nak buang tuu tetibe die mcm jalan ke arah aku aku cepatcepat mcm nak gi tempat duduk lpastu die datang kat aku cakap "Kate puase" aku cakap "SEMALAM LA" hahaha geramm bodoh =-=  lpastuu aku camilia ngan fikah pergii kat tempat yang ade fatin seumuaaaa lapstu tetibe aku panang tepii tetibe ad norman tekejut aku die senum kat aku aku senyum mcm nie jea :| gerammm masee tuuu =.= lpastuu huhh............... aku naik kelasss ngan fatin fikah ngan cameyyy ......fatin marah aku pgg tgn die T__________T kejammm laa fstin hahahahaha XDDDD lpastuu ak  masok kelas lambaatt cikgu ape tu name die gantii kejap lpastuu dahh habis SEJARAH........................... KH ... kh aku duduk kt tepii tuu lpastu ade org tu ajak aku gadoh lpastu aku cakap laaa tanakk lpastu die cakap aku penakott sialllll duhhh aku tumbok kang baru tauu hehehehehe gurauu jeaa ..... lpastu mase KH tetibe jea mood aku berubahhh aku dahh mcm nak nagiss jea sekejap nak nagis sekejap x hahahahaha lpastu aku dpt tahu yang WAN TAKOT LEMBUUU HAHAHAHAHA XDDD lpastu aku tros hilangg moddd dahhh....... habis KH naik kelas GEO WHATTHEEEEHELLL aku x bwk buku GEO cikgu cume cakap pasal nota lepassss alhamdulilahh x ade salin apeape :) ooohh, dahh aku ade sesi luahan perasaann kat seumauuu orang aku citerr kat semuaa org yang geram hahahaahhaha geramm gilooo duhhhh =.= mcm nak cekik jea dkt diri sendirr XDDDD HAHAHAHA lpaS GEO PJ haaaa time nie agak besttt :] hahahaha PJ kiteorg ddk kt KOperasi ade norman dann lelaen sumppaahh aku nak termuntahh tgok muke diee hahah geramm siott =.=  lpastuu ermmm....... sarah cabar norman datang kat dorangg dorg cakap ape ntahhh akuu belahhhh malass siott nakkk cakap ngan diee lpastu dorg cite kott aku mse tu x tahuu pe yang dorg buat lpastu aku pergii kta sebelahh makmal tuu aku cakap kat fahmi A.K.A abang aku cehh abg tiputipu jea hahahahaha aku cakap "FAHMII NAPE KAU JAUT SANGAT?" die cakap "X nakk nnt norman belasah aku" smbil ttp muke aku pon =-= hishhh menyampahh siall ngan norman =-= lpastu tikaaahhh tarik tgn akuu dann cakap cepatt kite settle kannn aku plak ddk depan diee dan aku padang muke die ponn macammm nak LOYA kauu tauuu lpastu die cakap sorry pe kebende ntahh aku x ingatt sgt XDD haahahahahah lapstu dorg kt tepitepi tu pandang lpastu tetibe cikgu ade aku pon lariii arrr huhhhhhhhhhhhh malassss duhhhhhhhhhhhhh =.= lapstu ape bende ntahh aku duduke kat longkang kejap lpastu termenung lpastu wada ngan athirah mazhan ngan Faizah datang lpastu aku citer kan dorg ape yang jadii terime kasihh kerana sudii datangg sayang andaa :'] lpastuuu ape bende ntahh tetibe dorg belahh tggl aku sorg kt longkang lpastu norman ddk kt tepii akuu aku langsung x tgok muke die aku dgr suare die jeaa tetibe die pgg payung pink die tuu mcm ketuk tanah lpastu bgn dan blaa aku justt tgok jeaa lpastu cikgu sume ddk ke sebelahh saneee tghtgh situu lpastu aku ddk sorgsorg kt kerete cikguu tepii laaa x dea la kene sgttt :} lpastuuu dalam 5 minit mcm tuu tetibe shuhada saleh ngan cameyy datang kat aku shuhada cakap "Maira..maira merajok ngan norman kea?" lpastuu camey plak ckp "maii..maii kenape?" aku plak bgn nak nagess aku lariii huhh lpastu cameyy kejarr hihi :') lpastuu aku pulakk thn jea air mate aku -.- lpastuuu tetibe aku padang tepi norman mcm berjalan ke arahh akuuu dan kemudiaa die cakap cakap ngn aku pe sebabnyee huh die cakap sebab minahh tuu suruh komenn yeahhh komenkomen jugakk tapiii x kn laa smpaii buat flying kiss kannn? awek mane yang x geram bile pakwe die buatt mc tu aku cakap tu kat sume orggg sume org cakap nak marah laa nak bg penumbon nak belasahh laaahh apee lahh yeeeaaa aku tau die cume bergurauu tapii gurau pon padepade laaaa lpastuu huhh ak dahh macam lege sikittt dggn diee :') itupon mse tu aku nakk larii atkah tarik tgn aku suruh aku cakap ngan dieee lpastu atikah nak dengarrr hakim back-up aku cakap atikahh jgn laa biarkan dorgg ........ lpastu cakapcakap tetibe atikah menyampuk hahahahaha kelakar korr XDDD hahahah lpastu tetibe bunyiii loceng maksudnye habissss PJ kiteorg x naik kelas lagii lpastu tetibe norman nyanyikan lagu sedetik lebihhh alalalalalal :') Iloveeeyouuuusayangg XDDD *gedik hahahaha lpastu tetibe sarah ngan atikahh join nyanyii *sambung hahahaahha lpastuu aku ponn belahh fiuhhh tenang sikitt hatii akuuu . `~~~~ lpastuuu aku masok kelas lamabtt aku tnyer kt dorg pe dorg ckp kt norman ruparupanya dorg citerrkannnn apee yang terjadii :') alaaaaahaaiii terime kasihhh SAYANGGGG KORANGGGGGGGGG SANAGT SANGATTTTTTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ^____________________^ THANKYOUUUUSOOOOMUCHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH :3 .........................~~~~~~ lpastuu balikk ajlan ngan Faizahhh tetibe faizah pergii kt mimi lpastu aku jln ngan wan kejap lpastu norman kt depan die pgg coklatt cloud 9 die bg aku :') alaaaaaa Thankkk youuu so MUCHH <33 ^^ ~~ terime kasihhh atas segale-galenyeee harii niee ^^

:') TERIME KASIHH YAA ALLLAHHHH ^^ AKU BERSYUKUR KE HADRATT MUU YAA ALLAH

dan ape yang perluu katekan
IIIILLLLOOOVEEEYOUUUUUUUUUUUUUUUU ^^ THANKKKKKKKKYOUUUUUUUSOOOMUCHHHHHHHHHHHHH!! ^^
 P/s: Soorrryy to Norman kalau you bace ade sakit hatii skittt sorrryy yeaa :') kalau geram sgt tumbok I :') Iloveeyouu XDD 

Okayy

till here......................till there.......................till everywhereXDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! =)

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333