Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
T___________T i want to BACK TO DECEMBER
Wednesday, May 11, 2011 • 7:39 AM • 0 comments

Assalamualaikumm :) erghhh =.= harii nie mmg sedihh betol sebab ~~ asyik teringatt kan org tu jeaa sudahh laaa ntahntah die dahh ade awekk dah :face59:yehh mungkin jugakk macam tu ermmm, betoll lahh kite mmg kene hargaii seseorg tuu.......... knapeee laaa aku mnx bendee tuu :( kalau aku x mnx kan bagos mmg kesiann gila dkat die erghh yelahh mane x nyee die slaluu ckp ilyyy aku cume ckpp oookkk =..= *bodohhnyeerrr laa akuu arghhh =..= ia asyik buat aku teringat kt die yelahh mane x ingattnyerr rmaii bdak 20 lelaki asyik ejek aku *~$-U mane x ingattnyerr :\ slame nie aku tipuu diri sendiri jea =..= aku mmg terukk YA ALLAHH ape dahh jadii ngan aku nie? =..=

Kalauu bolehh aku nk patahh balek kt DECEMBER mcm laguu BACK TO DECEMBER yeahh.... nk jeaaaa tarikhh 25 MAY 2010 x kan aku lupa :) tapii nk buat mcm mane barang yg lepas jangan di kenangg biarkan ia berlaluu pergii :( aku teringat yg die tnyer aku "wehh ko ad pakwe x?" aku ckp "x" XD *jht btol aku erghh ntahh pape aku merepek =..= main tulis jeaa w'lau pape pon bnde nie mmg aku asyik ingatt jea mmg nk nagesss bile teringatt

haah nie mmg sameeee kesiann dieee jhatt gile akuu MENYESALL GILEEE 2$@QD$Y#%%@$!@#$!$!#@$!#@$^$#@$@!!@ ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH APE AKU DAH BUAT?! HAIYOO DAHH LAA HUMAIRAA LUPEKAN DIE T_____________T KO DAH ADE DAN MUNGKIN DIE PON DAH ADE JADI SAMESAME ADE JDI LUPAKAN DIEEEE AJELAHHH X ADE GUNENYER KALO INGAT DIE BALEK T__________T die skolahh SAAS :\ aik? nape ngan aku nieee :face30:
aku hrp die bace nie :) yehhh Muhammad ~*$-U hahahahahaha =..= ape kene ngan aku nie? dahh lahh .............. hukhuk akuu rnduu dieee XD~ O.o APE NIE?1 dahh lahhh ..... IMYAFDM =..= mcmmcm laa budakk niee haishhh sudahhlaaa ~~~ okayy laaa



BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!:face59:

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333