Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
B E R A N G A N
Thursday, May 19, 2011 • 8:10 AM • 0 comments

Assalamualaikum ! dann HELLLOOOOO! (: , berangan? =.= hehehhe harii niee erghhh ................................................. agakk bestt ^_^  hahahahha okayyy nk criite psal ~=.=~ Baiklahh,tadii kat kelasssssss aaaaa waktuu sains *waktu mata pelajaran terakhir =..= tak paham pon ape yang cikgu terangkan iyeelahhh,mane tak pahamnyer waktu cikgu tengah terangkan aku pergii tulis kat buku tulis (conteng)  aku pergii tulis "I remember when you gave me pencil . On that pencil you had wrote "IHUMAIRAFOREVER" :'] Haiiyoooo manyak rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu =.= (taik jea aku) ape-ape jea laa die dahh ade awekk, awekk die lagii comelllllllllllll duhhhhhhhhhhh =.= jeless gilooo aku tengok. rase macam erkk =.= takk apee laahhh :) dahh rezekii diee waduhhhhhhh, kalauu laaa bolehhh BACK TO DECEMBER ^___________________________^ kAN bestt (: tapii nak buat macam mana masa tidak bolehh dipatah balek hehehe pensill yang die bagii tu ponn aku letak kat mana entahh :\ nakk nagesss T.T rinduu dieee , sekarangg nie dahh tak contact yelahhh henfon die ngan henfon aku pon kene rampass =.= same sajeee ahahahahahhahaha. babyy if i gott youuuuuu ~^^ XD hahahahahahha berangann jeaaaaa =.=  sudahhsudahh laa tuu maiiRARARA hahahahaha =.= barang yang lepas usah di kenang , berape kalii aku nk ckp dgn aku? =.= hmmm, ituulahh akibatnyaa bile rinduuuu kan seseorg =.=  yeahhhh, aku kene 'HARGAI' seseorg :)  ermmmm, kalau bolehhh nak jea aku pindah saas XD whatthe =.= dahdahdahhhh skrg nie ko tumpukan pade pelajaran dan peperiksaan besokk.. HAAH besok perikse =.= nape ngan aku nie? kenape aku terlupe T.T  sudahh laa yea humaiiRARARA :) Lepass kau cukup kumpul duitt kau belii fon oraitt? OKAY! =.= aku ckp sorgsorg ^^~ hahahaha mmg selaluuu :|]  hurmmmm, 

I D O N T W A N T M I S S A T H I N G < 3



aik? =.=
okayy laaa byeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333