Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
camping 'Khursus kepimpinan pengawas' grrrrrr =.=
Monday, April 11, 2011 • 2:16 AM • 0 comments

HhHHhHhEeEEeEeeeeeEeEEeLlLlllllLlLlOOoOOoOOo!! :]

Salammmm PEMBACOO!! :DD ngeeeee~~ hahahahahha wahhh CAMPING!! hahahahah whoaaa 3 harii kne seksaa dan DIDERA  wokayyyhh, memang rase cm nak pukul jea abg dan kakak FESSI tuhh hahahah jahat benorr dak nie -,- hahaha okayy kembalii pade TOKPIK ;DD -gagagaga mase kt kem kyaa~~ aku msok group nom 10 O_O hahahaha tak sukee dohhh -,- nsebb baek ad gak orgg yg aku knal GAHAHAHAHA (: mcm Itik (arif),pojan,faizah,pyechi,kak ain,hafiqqq hahahaha arghhh dahh tu jeaa -,- yangg laen bru knal hahahha aku plg rapatt kt situu kak syimahh :))  form 4 ^^ hahahaha aku nk mnx nom tpii tk smpatt -,- hahahah mse kt group tuhh wahhh sume agk semangatt hikhik :DDD ermmmm aku skip laa eh? hahahaha okayy nie time malam hahaha sume dahh get readyy nak tidooooooooooooooooooo =.= hhahahaha bileee time nak tidoo tuhh ad org call aku :OOO hahahahaha nseb baek vibrate kann gaagagagagaga lpastu bunyii die bergetarr hahahaha then, aku ckp slowwslowwwslowww hahahaha die tu adelahhhhhhhhhh--~~~ jengjengjeng ;DD   hahahaha lpastu dlma 30 minit kemudiann abg fessi dahh panggil aku pon mcm WHATTHEFFFFFFFF -,- haishhh hahahaha, lpastu dok dlam dewan abg  fessi membebel ape bnde ntahhh -,- ddk dlm bulatan  gahahahhaha, 0,0 lpastu ramaii yang nk g tandas alhamdulilahh aku tak g pon :DD hahahahha lpastu tetibe ad bdak HILANG O_O wooo, tekejot MAK! hahahahha sumpahh sumeorg dahh CUAK -,- lpastu cikgu dan abg fessi dahh mulee membebel gile babengg -,-  hahahah lpastu aku nyer kepalee dan matee aku dahh muleeeeeeeeeeeeeeeeee =.= hahahah paham2 jea laa dah NANTOK gile BAB1  hahahaha tgokk dah mencarutt XDD hahahaha  wokayyhh lpastu ad cm EXPLORACE TGAH MALAM -,- WHATTHEEEEEEEEEE FFFFFFFFFFFFFF O_O hahahaha budohhh lpastu kne ckp nan ABG FESSI YANG JADI HANTU aku plakktuu yang kene -,- haishhh aku kne ckp nan HANTU POCONG  O_O tkot sehhh aku dahh ckp baper kalii dahh lpastu pocongg tuu bangun jeaa aku ckp kuat2 "ARGHHHHHHHHHH!! ASTRAGHFIRUALLAHALAZIM!!!" lpastu sume tekejott gile MAKK!! hahahahahha yeahh aku lagii tekejott yeahh aku palingg dkatt lpastu yang pocongg tuu g gelak banglaa laaa -,- hahahahah lpastu blablablablabla ~~~ hahahaaha lpastu kne kacau ngan hantuu hahahaha ad hantuu tu g pgg tgn aku -,- babii hahahaha sabarr jea laa lpastu dahh lamee tuhh ad abg tu surhh kiteorg sume barii dkat "gelangang pelbagaii hahahaha baring ramaiiramaii hahahaha sebelahh aku lelaki O_O aku buat don't know jeaa laaaa hahahahah lpastu aku pandangg atasss huahuahua ade BINTANGGGGG <3 hahahaha romantikk sehh XD lpastuu bangunn blekk g bilikk sruhh kemas kan diri hahahahah aku gosok gigi dan tukarr bajuu dann tk pakaii tudungg XDDDDDDDD hahahaha dahh gosok gigi dorg yang lehh solatt  g solatt aku tk bolehh -,- jadii ddk dlam dewan nan non muslim hahaha nseb baekk ade gak org yg macam aku XD hahahaha lpastu kluarr japp ntahh ade ape ntahh kawee lupee hahahah lpastu spe ntahh ckpp "Maii Norman nak jumpe" aku pon macam HAAAA?!! die datang kem kea?? oohhh ruperupenyer ade sekolahh gantii kehhkehh :) hahahahahha lpastu tetibe die ade kt dpan mate akuu hahahaha lpastu die g pervik air kt aku -,- haishhh sabar jea laa :) heeeeeeeeeeee~~  gagagaga ad latihan dlam kumpulann wookkk!! hahaahhaha thenn aku asyikasyik TERTIDORR hahahahah aku dgan hafiq =.= jajajajajja lpastu  ade cikgu nie sruh bace ikrar pengawas dgn group masengmaseng gagagagaga aku mse tu nak bsoh muke lpastu msok dewan blek group kawee tgah bce ikrar :)) hahahahha kawe msok lpastu kononkononnyer msok group laen XD lpastu mate msehh lagii ahahahahha -,-  nyonnnnnnnn!! :DDD lpastuu arghhhhhhhhhhh =.= skip la yea? hahaha lpastu ade main lumpuhh woooo =.= grrrr lpastu kne msok longkak yangg wooo wangii dan bersihh btol 6 !!! O_O lpastu org yg blek kt belakang tu tgok jea grrrrr -,- hahahahah saboo jea laa  main lumpuhh hahahahahha GILE BESTT!! lpastu g kt mne ntahh yang ade kolam igtkn nak mandii tgoktgok kne menyiarap kat air smbil nyanyii lagu negaraku!! lpastu ckp tk KUAT -,- bodohh jea sket belakang kaki sumee laa skett haioshhh  lpastu sruhh kumpul kat mne ntahh hahahah mandii ramaiiramaii *pakai bajuu laaa hahaha abg tu amek paip bukak air besarbesar lpastu MANDIIIIIIIIIIIII!! hukhukhuk sumpahh BESTT :DDD lpastu abg tuu surh kiteorg mandii kat bilik air O_O hahahahahha ade malam kebudayaaannnnnn ~~~~~ 0,0 kumpulann aku buat yangg LASSSSSSSSSSSSSS -,- nantok bhaiii hahahahahha tp tk menang grrrrrrrrrrr -,- sabarr jea laaa hahaha lpastu tidoooooooooooooooooooooo!! dlam 2 jam jea lpastu bgon blek HOII BLOM LG KUL 5.3- PAGII hahahaah aku terSALAH GROUP -,- saboo jea laaaa lpastu ketua 'kakak' TUHH MARAH yeahh?! WOII DAHH LAHH GELAP NGANTOK CM MNE TK SLH GROUP -,-  hahahahah lpastu ddk cangkuk dlma setengah jam smbil2 tuhh dorg simbahh air yg GILE BAPAK SEJUK HAHAHAHHAHAHA!! bestt an? NGOK!! SKETY KAKI GILE BHAIII!! lpastu kne buat ketuk ketampii lpastu spe yg tertidorr cikgu amek air SEBALDI tuang kat diee woo siann douhh hahahaha  grrrrrr -,- lpastu ddk bersilee dlam 10 minit lpastu ddk cangkuk blekk WARGHHHHHHH!! SKETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT =,= hahahaha lpastu dlam kul baper ntahh tukar baju lpastu spe yg leh solatt g laa solatt yang tk lehh ddk dlam dewan dan sume org tidoo hohoho nseb baek abg fessi kasii ttp lampuu HUISHH THANKSSSSSSSSSSSSS! :) lpastu dlam berape jam kemudiann bangunnnn lpastu sume bangun woo mengigil -,-  hahahaahhaha sejuk GILOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!~~~ ~,~  lpastuu ermmmmmmm................ sarapan then de explorace skett hahahaha kumpulann akuu woo berape kalii kne denda =,= hahahahah sabarrr jeaaa laaaaaaaaaaaa lallalalalalalalallalalala =.= erm  lpastuuu errrrrrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ~~~ kumpulann aku kne bersihh kan PADANG hahahaha gilee besttt :) pojan jumpe wisel hahahaha die tiup due kali kireorg menyiarap hahaha igtkn abg fessi tgoktgok die BANGANGG -,- sabarrr jeaa laaa hahahahaha lpastu ermmmmmmmmmm dah abes kemas pandangg g kemsss begggggggg lpastuuuuuuuuuu errrrggggggggggghhh makanmakan then, msok dewann lpastu ad ceramahhhh O_O darii pengetua hahahha sume tidoo =.=  seriouss ngantok gileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa =.=  lpastu sume org blek aku tuntut aku nyer henpon then ramaii mnx fon hahahaha nak call mak abes keditt :'( hahaha nseb baek bile kluarr jea abg ade WOHOOOOOOOOOOOOOO!! ^^  lpastu abg tlg angktkn beg hahahaha :p lpastu blek umahh tgoktgok ADEE haahhahaha teketeke ade ape? kuangkuang adeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee



















BABBBBBYYYYYYYYYYYYYYYY!! YAYYYYYYYYYYYYY!! DAHHH JADIII 'MAMA' YAYYYYYYYYYY!! ^^ 
SERIOUSS  GILE SYOKK LAAA HAHAHAHAHAHAHHAHA XDDD hahaha dahh brape kalii dahh asyikk ciumm jea babyy tuhh hahahah yeahh wangii giloooooooooooooo :) okayy laa dahh lenguhh dahh tangan menaip niehhh kayy BAII!!

BbBbBbBbBYyYyYyYyYYyEeEeEEeEEEEEEeEeEeEee!! :'] 


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333