Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
Yeah . :D *sweet? :D
Tuesday, March 8, 2011 • 7:14 AM • 0 comments

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!=]

Salam. :) YEAH .? hahaha :D *kinda SWEET tapii bnde SWEET nie bukann y MONSTERBOO yg buat . tapii org laen? hahaha HELLYEAHHH!! *memalukan KOT :'> hehehhe MALUMALUMALU :DDD . okeyhhokeyhh kembalii pade TAJOK :D .. ermm Harii niee masehh lagii sedihh sebab? hahaha yeahhh sebab aikk? x kan x tau bace la POST kat bawahhh niee kalau anda mahuu tahu.. kalau x mau x pea.. Tiada Paksaan HEHEHEHHE :DD  okeyhh kembalii lagii pade TOPIK . ermmm, hari nie g skolahh rasenyer lambatt yeahh, malas dann sedihh :'( heh? aku igt aku nk g skolahh jalan kaki tapii abg jamal datang umahh dan die kate nk anta aku? jadii. yeahhh naek laa diee :DD . lpastuu , sampai skolah err? hahaha tetibe ade suare panggil aku "Maira!!" lpastu tgoktgok tu Farah :) hahaha lpastu aku bgtau laa apesal aku x dtg dan bla bla bla~ hampirr nak nages bile bgtau yang "ABG" sedare aku meniggal :'(  lpastu aku nmpk Fatin , aku g kat die.. lpastu RAMAI kot org tnyer apesal x datang . lpastu aku pon dahh berbuihh mulut bgtau , hahahah :\ aku g kat Fatin , lpastu aku jatoh kat die.. Lpastu aku nages :'( lpastu Fatin ckp nape nie? lpastu die pujuk , wada pon pujuk sekalii :DDD hehehehe. lpastu mase utk bertugass jadii aku bgon lap air mata dan g blaa lpastu aku senyum kat dorg :] hehehehhehe sayang anda:] lpastu mulemule aku tgah jage tmpat perempuan , tibetibe kak suria sruh aku jage tmpat LELAKI FORM 2 aku pon mcm WHATTHEEEHELLL! :OO hahahaha, tapii aku pon okeyhh jea . sbb? tgah cube nk biasakan diri =.= ... lpastu ade abg nie name die Ariff kot x silap aku die ckp "HAI" KAT AKU!! WTF?! aku pon erk? hahaha aku pon heh, senyum je laaa lpastu tibetibe die camapk die nyer pen kott, kat aku tapii x kene aku die jatoh kat Longkang XD hahahaha lpastu aku tgok laa , lpastu die pggl aku die ckp "ADEK" aku pon pndang laa lpastu die ckp "tolong amekkan kawana abg nie pergi campak pulakk" heheheh, mcm tu lahh die ckp lpastu aku pon amekkan lpastu bg kat die lpastu die sengehh hahahha aku pon heh, sengehh la blekk.. lpastu die ckp "Time kasehhh" lpastu kwn die ckp "cehhcehhhcehhh,teknik nk ngorat tu" lpastu aku pob buatt dekk jeaa laaa... :DDD hahaha lpastu blaablaablaa~~ :|] lpastu aku msok kelas lambat :DD  yeahh? hahaha mls nk terangkan jadii kat kelas pon mase Sivik yang ke Due lpas rehatt, kiteorg ckpckp kat kelas ngn Wada,Hakim,Ajai,Che,Angah,Athirah Mazhan hahaha kamii bergosip-gosip :DD hehehehe,... bestbestt *yeahhh x de kejeee :DD lpastu ckp la pasal tu pasal nie hehehehhe... :D lpastu erk? BM yeahh BM ckpckp jea aku x siap keje =.= :DD lpastu erk? Solat asar , aku lmbat nk msok bengkel jadii aku x pakai kasut betolbetol pakai tapi x ikat tali kasott :DD hehehehe lpastu erk? jalan sorgsorg kwn2 aku tgglkn aku -.- tapii aku okeyy sbb aku mse tu pon jln lmbat2 :DD ehehehhe, lpastu erkkkk........~ =.= ade PJ hahahaha, x bawak bajuu sukann :DD tapii, x pe cikgu x marah :DDD SUKESUKE :DDD hahahahahaha lpastu sebelom nk trun g bawahh mase PJ Che Dainal asyikasyik nk pukul org jadii kiteorg pon men pukulpukul hahahaha cm ape jea.. hahahaha Taikk douhh lpastu die pukul x sakett hahahaha XDD  ermm, jadii mase blekk aku jalan sorgsorg lagii? heh Farahh ngan Candyy jalan kat depann jadii aku jalan ngan Chokii hahaha cm KAPEL? WHATTHEEHECK!! hahaha NOPE!! chokii is my Best of Friend? hahahaha x de laa kawann yg rapat laa :D lpastu die tnyer aku "awkk.. bolehh x sye pggl awk Ira?, name Ira sdap :DD" lpastu aku ckp "erkk, pggl laaa :]" hahahaha lpastu meorr ngn spe ntahh ckp "cehhh, chokii duludlu aimie skrg die pulak?" lpastu aku pon ckp "erk?" hahahaha *blurrr :|]  okeyyhh? lpastu mase jalan nk balekk tuhh aku nmpak blek abg Ariff tuu tapii aku wat don't know Fie ngan Candyy dahh jalan duluu dahh depan dan tgglkn kiteorg .. tggl aku,Aina,Farah,Fatin ngan Athirahh alii hahahaha.. lpastu aku jalan depan ngan farahh , lpastu gelakgelakk laaa... tibetibe farahh gelak kuat cm org gilee hahahah XD lpastu tanpe kiteorg sdr abg Hadi ngan Abg ariff kat belakang kite org ikot kiteorg gelakk skalii, jadii kiteorg pon stop tp gelak sketsket :DD lpastu abg ariff jerit kt kiteorg due "COMEL!!COMEL!!" aku ngn farah x pandang tauu lpastu tibetibe die panggil "EHH BEG PRINCE" lpastu erkk? yeahh aku laa yg beg prince lpastu aku pon pndg laa belakang lpastu die LAMBAI kat aku O.o hahaha jadii aku pon erk? lambaii jea laaa~~~ =.= lpastu tibetibe die ckp "KJAPKJAP" hahahahaha XD lpastu aku pon erkk.. lpastu die larii kat akuu.. dann die.. erkk? nak tau die wat ape die~~ BETOL KAN TALI KASUT AKU O.O WAHHH!! HAHAHAHAHAHA LPASTU DIE X SMPAT NK BUAT SBB X JUMPE TALI KASUT YG LAGI SATU XDDD WARGHHHHHHHHHHHHHHH!!! memalukan *status : BLUSHING >////< hahahahaha sumpahhh mmg mcm ROMEO AND JULIET hahahaha, yeahh? kalau ade org watt cm tuu korg RASE ape? mesti lahhh MALUGILEBABI kann :\ heheheheh MALUMALUMALU!! :DDD okeyhh? lpastu Farah ckp kat aku "ehh , ROMANTIK laa :DD" lpastu aku pon erghhhh =.= heh? die watt aku jadi GILA!! seriuss gilee aku =.=  lpastu kann mse aina jalan ngan aku kan die ckp "Lelaki tu nmpk cm PLAYBOY" lpastu aku ckp "err? aah KOT yeahh, die pon dah ade AWEK" lpastu Aina ckp balek "ermm mmg sahsah laa die PLAYBOY" lpastu aku TERCAKAP "heh, die CUTE ek XD" lpastu Aina ckp "aah, die CUTE XD tapii kalau CUTE  dan PLAYBOY baikk x payahh" lpastu aku pon ANGGUK dan ckp "yeahh, btolbtol" OKEYHH smpaii sini laa yeahh, hehehe LEAVE A COMMENT PLEASE :] Thanks hehehehe!! :DDD 
Till here.............till there............till everywhereXDDDDDDDDDDDDDDDD
BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333