Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
TODAYY was my NAUGHTYY DAYY!! :D
Thursday, March 10, 2011 • 8:24 AM • 0 comments

                                                HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!=]

Salam. :)) YEAHHH!! naughty? WTF!! hahahahha , yeahhh heheheheh!! :DDD  Harii nie aku g skolahh , naik Athirahh ALII hahahaha okayy? die bg aku tumpangg die jadii aku naik laa.. aku smpaismpai skolahh nmpk wada ngn ZUE :DDD lpastu aku pon g kat dorg ckpckp :DDD lpastu tetibe npak FARAH die pon jalan ke arah aku nk lepaklepakk mase lepakk tuu kiteorg nmpk cm BOARD yg ade MARKAH RUMAH SUKAN jadii kite org pon mcm yeahh?? menTOLAKTOLAK nom tu tibe2 ade cikgu tgur "Jgn bukak markahh tuu yeaa" LPASTU SNYUM huh? pe masalah die hahahaha yeahhh,, first time kne TGUR!!  YEAHHHMEHH!! :DDD aku g dewan alamandaa lamabtt dann x pakai tag pon nyannn~~ aku x kesahh ponn :pp hahahahahah YES? pengawas tu tgok lpastu bru aku pakaii hahahaha :DD lpastu err? mse nk naik ke kelass tuu aku rase aku nmpk NORMAN :3 jadii aku pon g jeritt NORMAN!! lpastu die pndg lpastu die lmbaii kyaaaaaaaaaa~ hehehehhe FIRSTTIME kawee tgurr diee :3 lpastu erkk? ahahahahha , kat kelass perike YEAHHYEAHHH!! agak sng kott :DDDDDD heeeee~ lpastuu erkk ade REHATT \m/ hahahaha mse rehatt tuhhh ade Normann katt saneee jadii aku nmpak die heh? ape lagii melambaii kan tgn andaa laa :3 yeahhhyeahhh!! :DDDDD lpastu mse time nk abes rehatt tuu aku ckpckp ngan diee :3 lpastu mse kt dlam lorongg tuu aku tgah jalan tibetibe die cm kejarr aku die bisik kat telingaa kawee dn ckp *** :DDD nyann? ape tuu? ILY huahuahuahua!! XDDD SUKESUKE hahahahaha HELLL YEAHHHHH!! lpastu erkk? aku pon mcm hah? lpastu Farahh tnyerr "wehh tadii norman ckp ape?" lpastu aku jwb "die ckp ape?" lpastu Farah mcm erk.. budakk nie blurr laa=.= hahaha YES I AM . I M BLURR :DDD blablablabla~ mse tgahh jalann tuu tibetibe nmpak abg ARIFF :OOO lpastu die lmbaii katt akuu XDD jiiiiiiiii~~~!! hahahaha lpass tuuu jalann lagii nmpk  MAFFIN!!! XDD aku pon mcm WHATTHEEHECK!! nmpk dorg cm sekaligus? yeahh mennn!! XDDD hahahahaha , okeyhh ... nie adelahh mse time perikse MUZIKK ... aku kne ddk tmpat laen.. yesyesyes!! ? noo !!!! :'( lpastuu err SUMPAHH OTAK BLURR GILEEE aku x paham satuu hapakk ponn =.=' hahahaha jadiii aku pn tgok laa kwn2 aku yg amek perikse muzikk sume muke X LEH BLAA SIOTT HAHAHAHAHHA XDD kelakarr smpaii terGELAKKK XDD  hahahaha tapii lpastuu ade org tu pon joinn aku GELAK XD  lpastuu erghhh aku rse cm nk koyakkkoyakk kertass muzikk tuuu... jadii aku rse cm aku bwk coklatt jadii aku pon mkn kt dlam kelass hahaah MAKAN DALAM KELAS SEWAKTU UJIAN?! hahahahaha , FIRSTTIME BUAT CM NIE!! XDD tp? cikguu x  nmpakk ponn covercover r :DD hahahahaha aku mkan selambe badakk jea.. kalau org nmpk ponn bukannyer leh ckp pon hahahaha :p XDDD .. lpastu erk? aku geram sgtsgt aku pon CONTENG   DINDING KELAS!! hahahahah lpastu INTANSHARMILA nmpakk tp aku wt X TAU JEAA XD HOII!! nape cm potong name INTAN tuhh , hahahahahaha AKU BENCII DIE :p sbb tulahh :DD x adee laa bencii sgt mungkinn laaa ntahh x tauu... hahahaah NAUGHTY X? x kann hahahahaha bru nak blajaa tunjuk BELANG!! XDD HAHAHAHAH!!  ok LAAA 

Till here..............till there..............tillEVERYWHEREE XDDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333