Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
SadDAY :(
Sunday, March 6, 2011 • 8:03 AM • 0 comments

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!=]

Salam :) HEYYHEYY :DD hahahaha okeyhh , harii niee x berape nk HAPPY yeahh? knape ermmm.. macam ini harii nie aku DIPERBODOHKAN olehh seorang lelaki? NOO!! bukan myMONSTERBOO tapii dari kawan aku sndr yg bernamee A~L~ haahahha yeahh isi kan tmpat kosong ituu :p hahahahah.. Okayyh? nak tau x die wt pea? hahaha x yhh tauu laaa ... yea? hahaha jgn marahhh... kalauu nak tauu add aku kat Facebook dan kiter ber-IM okay? nie FB aku  http://www.facebook.com/profile.php?id=100000080520923 hahahah .. kalau ade YM add aku dan tulis e-mail nie Humaira_qs2000@yahoo.com okayy? hehehe... okayokayyh kembalii pade TAJOK :] ermmm , harii nie ade SEDARE aku meniggal!! WHATTHEE!! :( dahh lahh sedare yg aku -RAPAT- huh?! dahhhh lahh LELAKI, Hensem pulakk tuu :OO hahahahha , jgn pkr yg aku RAPAT ngn die sbb die hensem? hahah NOO!! aku rapat ngan die sbb die baekk ngn aku :] die pnah aku ajk g sunwayyy pnah belanje aku aiskrimm :DDDD hehehehehe!! :DDD lpastuu bile dapat tahu jea die meniggall YA ALLAHHH!! hanyee tuhann sajaa yang tahuuu~~ aku menagiss yeahhh!! sendare sndr kan!! :( lpastu bnyak sedare2 aku yg Hensem,comell :3 bnyak yg meninggal yg hiduphidup cume tinggal yg muke TEMPE =.=hahahaha *lelaki laa~~ :|] errr, tapii x pea... dahh sedare sndr kan? terimee jeaa laaa ~ :|] errr.... yeahhh masehh lagii sdehh dann rase cm nk nages.. mase aku g rumahh die.. nk jumpe mak die.. mak die ddk kat dlam bilik anak die WARGHHH!! :( nagess douhhhh, lpastu adek diee yg perempuan pgg baju abg die :( sumpahhh nak nagess T____________________T yeahhh adk beradek cume 2 org ... sorg perempuan sorg lelaki .. lpastu lelaki pulakk meniggall?! jadii tggl adk die sorg jea.. dahh lahh rapatt mmg laa SEDIHGILENAKMAMPOS!!!!!  erghhh yg plg sedih bile mak die ckp kat mak aku mcm nie "Patotnyer saye yg pergii dulu sbb saye ade ketumbuh kat perut bukan die" yeahhh, sedare aku yg meniggal tu pon bru umor 18 thn ... bru jea msok lpastu bile dgr mak die ckp cmtu apelagii nagess laaa akuu T________________T lpastu mak aku pon nk nages mak aku cume ckp "Jangan ckp cmtu ALLAH sayang die lebihhh, nk buat macam mane" WEHHHHWEHHHH, nagess akuu T__________________T lpastu mase nk blek.... aku nages GILEGILE dlam kerete.. yeahhhh, sdare yg RAPAT ngan kitee , mne x sdehh nyerr T___________T okayy laaa


Till here.............till there...........till evrywhereeXDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333