Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
x paham dgn perasaan sndr =.=
Saturday, February 5, 2011 • 3:08 AM • 0 comments

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! =]
-------------------------------------------------------------------
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

salam. :) YEAHHH!!YEAHHHH!! x paham lngsung dgn perasaan sndr =.= erkkk? knape? MANE LA AKU TAU!! hahahahaha ~Luahan perasaan ke?? YE KOT! hahahaha ermmmmmm dh bnyk crite drama2 yg aku tgk boleh bg aku errr?? MOTIF KOT hahahahha mcm PRINCESS HOUR ermmm yeahhh, cite tu sweet :) hehehehehhehe SUMPAH CUTE GILOOOOOOOOO!! XD ermmmmm.....yeahhh ad crite tu kate 'Jujur pade perasaan sndr' ermmmm MCM MNE NK JUJUR?! SDGKN X PAHAM NGN PERASAAN SNDR (!) HAHAHHAA Yeahhhhh (:  jadiiii, eermmmm ad jugak crite nie ckp cm nie 'When you Realize the FELLING of 'LOVE' it was unstoppable' HAH! btol kea? hahahahha ad lg ckp cm nie 'I don't know why,but This FELLINK OF 'LOVE' just come from noWHERE' yeahhhh :) citeee die pn mm g SWEET <3 hehehehehhe!! (: Jadiii  adekah patot aku bercintaaaaaaaaaaaaaaaaaa?? erkkk =.= aku takot nk bercintaa NTAH LAAAAAAAA X TAUUU KNAPEEEEEEEEEEEE :\ yeahhhh, kakak aku ade tnyer aku psl 'CINTA'= 'Kalau nak bercinta kerana apa?' aku jwb 'ntahh sje jeeee' *sebenarnya x tau nk jwb ape.. lpastu kakak aku jwb balek 'ehh? mne boleh bercinta utk saje jee.. bercinta kerana allah laaa' lpastu aku jwb balek 'erkk? bercinta kerana allah tu apa?' kakak aku jawab 'Cinta kerana allah tu cinta utk org yg berkahwin.. bercinta mestilah kene kahwin' lpastu aku mcm ternganga hahahahahha wow.. bercinta utk KAHWIN?! ermmm aku mudeee laaaagiiiiiiiiiii~~~~~~~ =.= aku dh pening dahh nieee... ERKkk? WARGHH!! AKU OUT THE TOPIK! hahahahahaha yeahhh.. x paham dgn perasaan sndr.. AKU SUKE DIE KE TAK SEBENARNYAAA NIEEE!!! WARGHHHHHHHH!! SERABUTTT!! hahahaha PENING! tp ad gk yg ckp cm nie 'dahh lahhh ko REJECT je sumee kesiann ko STRESS je' WARGHHHHHHH!! PE NK BUWAT NIE!! tp ad gk btol nyerrr org tu ckp... patot ke aku REJECT sume? :3 hehehehhehehehhe!! okok

Till here............till there............till everywhere XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!! =]

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333