Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
SEMALAM
Friday, February 18, 2011 • 5:20 AM • 0 comments

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!=]
---------------------------------------------------------
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Salam. :) hahaha sorry erk =.= semalam aku lupee laa plak nk UPDATE blog XD yeahhh semalam aku g ICTL *sebenarnya x pon sbb aku dtg lmbat adessss =.= hahaha aku tgk rmai dh msok jadiii aku pn lepaklepak laa kt luar hehehhe (Y) lpastu tib2 Faris boroi  dtg hahahaha die x d la boroi tp die tinggi dn berisi XD  hahahaha cehh ejek org je tau =.= hahahaha siann die..... tp yelaa mne x ejek nyee die slalu ejek aku 'AISYU' =.= adesss menyampahh akuu setiap kali jmpe bdak2 lelaki seksyen 20 msti ejek aku 'AISYU' atau 'TISU' adessss saboo jeaaaa hahahahah nk tau x asal? hahahahha adeee laaaaa =.= lpastu aku pon mcm ishhhh sabo jeaaa :|] lpastu Faris blaaaa hahahahha die BELAH! XD  lpastu tibe2 amir muncul hahahahha Amir kwn sekelas aku :3 ek elehhh die pon ponteng XD hahahahaha lpastu aku lepak laa ngn die =.= adessss dahh kwn2 aku aku cri x nmpk btg idong langsung =.= aku pon ermmm lepaklepak ngn amir XD lpastu sume pandang XD gileee dohh BAHAHAHAHAH!! XD hahahahahha aku tnyer mcm2 kt die hahahah sbb ntahh aku pon x tau ape aku ckp kt die :3 ...... lpastu tibe2 amir babai kt CCTV XD hahahaha ya ALLAH!! hahahahha ADE CCTV KT SITUU HAHAHAHAHHA TMPAT KITEORG LPK XD ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!! MALUU SIALL!! XD  hahahahahaha perghhh cm !@#~!@$@1 jeAAAAAAAA XD  hehehe sorry mencarutt :) hehehehehhehe! lpastu err NAJWA (pendek) muncull hahahaha die ajk aku g library skolah :3 aku pon ikott laaa hahahaha lpastu erkk aku terjumpe buku sains form 3 XD aku pon bkk laa tgktgk lpastu hahahah aku terjumpe sesuatu yg :OOOOOOOOO AHAHAHAHAHAHHAHAHA!! kelakarr dohh XDDDD!! bnde tutttttttttt tuttttttttt XD adesss cm mne aku leh terjumpe bnde nie? =.= hahahahahhaha ntahhh laaa lpastu ade ke patot kwn aku trgkn bnde tu? :OO aku pon tengangaaaa hahahahah XD lpastu ermmm ~~~~ hahaahha aku skip2 laaa :|]  hahaha nie mse rehatt hahaha HELLL YEAHHH!! mse rht lepak kt tman yg dkat ng koperasi hahahaha :|] lpastu aku nk belii air soyaa :D heheheheehe~ lpastu tibe2 nmpk Adam haaha die jage koperasi lpastu ad ke patot die tnyer psal alif pak itam tu? hahahaha tauu laaa die pnah mnx  ~~~~~~ =.= hahhahahahha mls nk citee lpastu aku ddk sebelah Nurin :3 hahahaha lpastu dorg terjerit-jerit terpekik-pekik mcm2 laaa errrrghhhh png pale aku dgr =.= hahahahaha lpastu nurin  g blaa hahahha sbb x thn ngn die lpastu ermmmm sebelah aku kosong lpastu tmpat laen full lpastu ajai ngn ogen cm berebut nk duk sebelah aku adessssss mengacau jeaaa lpastu ogen ddk sebelah akuu errrrkkkk nseb baek dorg x ejek =.=  hahahahahhaha lpastu kan athirah (candy) die ngn shazmeer cm gadoh2 aku tau laa aku ddk kt tgh2 lpastu dorg dkat jgak laa lpastu terjerit2 gadohhnyerr lame tuu aku pon jerit balek kt dorg sbb hmper pekak telinga akuu =.= hahahaha lpastu nk msok kelass hhaahahha ajai x nk naik ats lpastu aku mrah laa hahaha lpastu die buat sesuatu kt akuu =.= adesss nk ckp ke x? hahahaha x nk laaa nnt kang erkkk =.= ermmmmmmmm lpastu ade PJ hahahahaha larilarilari!! YAY!!YAY!! hahahahaha :33 aku pn larii laa ape lagii hahaha aku larii ngn ARTIKA :3 hehehehhehehe ermmm lpas habes PJ ... ad Sains ermmmmmm.......... ~~~ mse sains tu sume org pnat ad yg nk tido ad yg bla bla bla bla ~~~~ *mls nk cite =.= hahahahahha lpastu ermmm mse balekk tuuu erkkk... ~~ aina x dtg T________________T jadii aku pon jln la sorg2  hahahahahha lpastu aku nmpk artika aku pon jln ngn die mse kt tangge :3 lpastu erkkk dorg ckp psal ape ntahh tibe2 norman muncul XD hahahahahahha klakar kot =.= ermmmmmmmm~~~ :|]  lpastu aku balekkk ~~ aku balek smpai rumah aku cri Henpon aku tgk2 abg aku curiiiiiiiiiiiiiii!! CURIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!! ARGHHHHHHHHHHHHHHH!! X GUNEGILEBABI!! hahahaah arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!! GERAMMMMMMMMMMMMMMM!! erghhh aku geram tencion sumelaa abesss rmbot aku cm hantu kak limah balik rumah =.= hahahha kelakar?  yeee gelak laaa puas2 =.=  lpastu erghhhhhhhhhhhhhh!! dahh lahh x leh msj ngn myMONSTERBOO :(  adesss geram gileee aku >.> erghhhh lpastu aku bkk fb aku ttp tencion ...~ =.=  lpastu grrrr =.= aku tgk die x on9 jadii aku msok bilik mak aku aku main IPAD XD hahahahaha HELLLYEAHHHHHHHHHHH!! realese tencion XD hahahaha lpastu aku pergii blek kt com aku tgk myMONSTERBOO on9 :3 hehehehhehehe aku pn chatt laa ngn die lpastu ade lelaki nie name die Amirul ape ntahh  die ermmm ddk kt mne ntah die ckp die chat ngn aku die ckp aku single ke x? aku cume ckp hahahahaha jeaaaa aku x ckp pon ape bnde tu hahahahaha lpastu die mnx kapelll~~ lpastu aku ckp laa 'sorryyy laaaa,sye dh berpunyerr laaa' lpastu die buat 'alaaaaaaaaaaaaaaa :(' hahaha lpastu aku bgtau norman XD  kelakar jugakk laaaa~ *budak kuat mengadu XD x de laaa kuat sgt biasee jeaa kalau dh terlampau tuu aku bgtau laa~ :O hehehehe! ermmm okok

till here.......till there..........till everywhere XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333