Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
hehe
Monday, February 21, 2011 • 7:44 AM • 0 comments

HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!=]
---------------------------------------------------------
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Salam. :) hahah 'HEHE'?? XD hahahaha asal nie,, GILE EK?! hahahaha yelahhh kott XDDD HELLLYEAHHHHHHHHH!! hariii nieee ramai plakk orgg nk tgr akuu XDDDDDDDD YEAHHHHHHHHHHHHHHH!! SUKESUKE XD okayyyyyyyy, Kembaliii kepadeee TOPIK ;D... ermmmm yeahhh harii nieee HEHEHEHEH ad  orggg kejottt akuu padee pkul 6:25 XD hehehehe spee yeahhhhh?? hehehhe mestilahhh myMONSTERBOO :3 *okayy,dah mule batak laa tuu =.= errr... sorry kalau BATAK =.= ............. ermmmmmmm Harii nieee g skolahhh haaha agk awl.. dlm kul  12:15 aku g skolah smpai2 kul 12:30 XD hahahahha cepattt x? hahaha x =.= ermmmmmm... aku smpai2 skolah tibe2 ad org jerit name aku 'MAIRAAAAAAAAAAAA!!' hahaha aku pon pndg laaa tgk2 tu Athirah Mazhan :3 hehehehe lpastu ermmm kiteorg g kat dewan alamanda lpastu erkk nmpk Farahhhh, lpastu aku ajk dorg due g kat libraryyy skolahhhh :) hahahah aku pergi2 jeaaa tibe2 aku nmpkkkkk :OOOOOOOOOOOO myMONSTERBOO!! :DDDDDDDDDDDDDD heeeeeeeeeeeehehehehhe!!HAHAHAHAHHAXD hahahahaha lpastu aku pn mcm dahh gileee =.= lpastu aku nk amek buku aku pn laluuu laa kt dpan diee =.= HIHIHIHIHI :DDDDD *MALUUUUUUUUUUUUU2 :DDDDDD  hahahahah cm TAIK jeaa =.= okayyy, mse rehatt yeahhh!! Rehatttt ngannn geng2 kat depan koperasiii tuu ngn daus,sarah,candy,yasya,athirahmazhan,ajai,ammar,amirrudin dann FARAHHH <3 hahahahah YEAHHH!! bestt gakkk XD lpastuu ermmmm,....... :|] mse nk naikk ats tuu ARTIKA IKA tarikk tgn aku lpastuu die tunjuk aku tuu keaa Norman?? hahahah lpastuu sume org husya diee =.= hahahah XD  klakar kott lpastuu aku naikk ats aku tgk die die cm lmbai kt aku ... aku pn lmbaii laa blekkk ;DD  hahahahha lpastuu mse MATHH aku x bwak buku MATH 1 XD nseb baekkk teacherrr x mrahhhhh :) hahahahhahaha... lpastuu ad perhimpunana... aku trun lmbat ... XD hahahahahaha lpastu mse tgh jalan tuu tibe2 ternmpk MAFfin lpastu aku pndg die...die pndg akuu lpastu die die die die die die die die SENYUMM KATT AKUU!! XDDDD HAHAHAHAHAHA!! DIE SNYUM KAT AKU!!! HAHAHAHA PERCAYE?! X!! HAHAHHA lpastuu aku pon bls laa blek senyum die XD lpastu aku pndg die aku cm jatoh longkang =.= adess memalukann jeaa XDDD hahahaha lpastu ermmm.. mse blek aku dhh GILAGILAGILA XD ..........~~~~ ermmm thennn, g umah cikk kiahhh hahahaha lpastu ad abg 3 org niee ponn sbkk gakkk nk ikot kiteorgg adesss... lpastu ad anak acikk kiahhh tuu hahaha aku pn dkg die lame2 aku plak yg  x lehh balekk =.= bdakk kecik tu ckp kt aku 'nk ayah!!' aku pn mcmHAHHHHHHHHHHH?!! hahahah ish2 spe ayh die :3 hehehehhe hahahahah XDD lpastuu kann abg tu tggu kiteorg =.= cm babonn jeaa lpastu selmabe badak diee jeaa jalan sebelahh akuu ... aku pon mcm errrr. apahal diee?! hahaha lpastu die lmbai aku lpastu ckp byeee aku ponn erkk... =.= hahahahaha okok ~~~ :|]

Till here..........till there...........till everywhereXDDDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333