Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
errr....
Wednesday, February 16, 2011 • 8:22 AM • 0 comments

 HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!=]
--------------------------------------------------------------
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Salam. :) hahahaha 'errr...'?? erkkk aphal tajok die cm nie?? hahaha mane la aku tau XD sbb yeahhh errr.... x tau laa nk tules ape :|] sorry (: hahahaha ... okok kembali kpade TAJOK :3 ermmmmm... okok harii nie errr... aku g skolahh yeahh jalan kaki sorg2 dan aku kluar rmh agk awl hahahah :|] lpastu mse tgh jln cm nk dkat smpai kt skolah ade pengawas lelaki PSS nie tau haahaahha name die ape ntah aku lupe XDD  hahahaha die prasan aku lambai die hahahah siott jeaa sebenarnyaa aku lambai kat FIE <3 bukannyer diee tp FIE tu cm sebaris ngn die laaa sbb tu laa die igt aku lambai kt die XD x leh blaa siott die tu hahahahha XDDD okok.. mse kt dewan alamanda hahahaha ATIKAH bawak buku tinta 2010 yg ad gmba bdak2 skolah niee hahahaa aku tgk ngn FIE ngn FARAH hahahha aku bkk2 je kann tibe2 2 TIARA O___O lpastu ade gmba NORMAN!! :DDDDDDDDDD hahahaha kelakar kott bnde tuu lpastu tgk la mke dorg2 dlm buku tu hahahahahahahahah XDDDDDD!! ahahahahah tibe2 kn ermmmmm :OOO MAFfin bce doa hahaha lpastu wada g ckp kuat2 'ecehh maira' hahahaha buat maluu aku jea =.= suare die garau gile O____________O hahahahaha cm x leh blaaa jeeeeaaaaaaaaaaa =.= lpastu tibe2 ade pengumam cm biasee kelab FOTOGRAFI ngn 1PESONA tggu sebentarrr :) hahahah memandangkan aku 1PESONA aku pon tggu laaaaaaaaaaaaaaaa =.= hahahah tgk2 MAFfin pon adee hahaha adessssssss =.= hahahaha lpastu kt belakang kan mcm bising2 aku pn pndg la .... pandang2 O_____________O grrr aku nmpak NORMAN XD hahhahahaha kelakar kot :OO  aku nmpk dorg sekali gusssss :3 hahahaha lpastu err kne g bilik MATH XD hahahahahaha  O_________O dlm blek mathh wahh pnat btol aku perah otak akub uat bnde nie lame2 cehh sng gile! hahahah japjap bkan sng gile je tp SNGGILEBABI! hahahaha :OOO MENCARUT?! XD sorry :3 hahahahahaha  ............... lpastu erkk... mse rht aku jalan2 ape laaa aku x tau aku nk g kt mne ... lpastu ad lelaki nie pelik  ape laaa die nie sebok jeaaa =.= hahahha lpastu mse solat asar nie agk bestt kott hahahaha.. aku turun laa bwh sbb nk g tandas XD HAHAHA LPASTU HELLL YEAHHHHHHHHH!! aku nmpk NORMAN XD bnyk kalii hahahahha aku pon jalan laa laju2 hahaha ~~~~ lpastu mse aku nk naek tu kan tibe2 wada tarik tgn aku sruh trn blekk arghhhhhhhhhhhhhhh!! adesss kaco jeaa hahaha lpastu aku nmpk lagii NORMAN XD hahaha lpastu aku naik cpat2 hahaha naiknaik si GULE2 pggl aku hahahaha die sruh aku g kelas aku pon pergii laa lpastu nmpk norman kt bwh hahahaha kelakar dohh lpastu athirah kate die ad wt freeshow XD lolz.. hahahaha lpastu kan mse BM agk bestt r haahahaha aku sme group ngn ajai,wada ngn ikmal XD hahhahaha niee yg bestt nieee hahahaha XDD lpastu kan errr... spe ntahh sruh aku kluar lpastu aku tgk laa kt bwh hahaha tgk2 ad NORMAN XD hahahha lpastu ajai nk kacau2 akuu laaa plakkk =.= ishhh sepak kang hahahahaha lpastu dlm kelas kan hahahah aku mcm nk amek ape bnde ntah kt ats meja ajai tibe2 die :OOOOOOOOOOO SENTUH TGN AKU!!! ARGHHHHHHHHHHHHHHHH!! =.= bodoh punyer ajai hahahaha lpastu ermmmmm... mse blek tuu erghhhh hahah FARAH TGGU AKU YAYY!!YAYY!! hahahaha lpastu hihihihi norman kt belakang XDD hahahahahaha :DDDDDDDDDDDDDD lpastu FARAH kate die cm org gile =.= hahahahaha lpastu kan mse blek kan hahhahahahahha!! aku mcm biaseee g kt rumah makcik KIAH! sbb nk belii airr :3 hahahahaha HAUSSSSSSSS :DDD hahahahhaha lpastu kan ermmmm.... :|] ad abg2 nie form 2 x silap aku erghhhh 3 org ahahahahha ade lelaki tu ckp die suke aku ARGHHHHHHHHHHHHHHH!! cm bodoh jeaa dorg lpastu dorg perasan yg aku ckp BYEEEE kt dorg ishhh sdgkn aku byeeeee kt tyra =.= ishhh geram aku hahahaha tp erkkk sabar je laa =.= hahahaha okok aku dh mls nk tules dahh

till here......till there.........till everywhere XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]

p/s:to my DARLING BOO,Fina :) sorry yee lmbat post UPDATE niee hehehe :)

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333