Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
14FEB yg mcm erghhh =.=
Monday, February 14, 2011 • 6:02 AM • 2 comments


HELLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!=]
---------------------------------------------------------------
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Salam. :) HAHAHA 14feb? WTF!! Valentines XD hahahah =.= ape aku kesah psl bnde tu aku mne de PAKWE :D hehehehe PAKWE? hahaha takkkk... aku pggl die adelah ROMEO <3 hihihih yeahh ROMEO x smpai2... :( hehehehehe x de keaa.. atau buat2 x nmpk?? gahahahahahahha kwn aku slalu tnyer cm2 =.= .. ape la masalah die HAHAHA :D okok.. blek kpade TOPIK :DDD heheehehehhehehehehhehehe... yg mcm erghh tuu sbb YEAHHHH!! aku kne lepaskn org yg aku SAYANG!! BABYY!! :( HAHAHAHA MAFfin <3 adesssssss sbr nyerr aku ermmmm mulemule sbb ramai org ske die dn dorg t u cm LOVE RIVAL aku? =.= lpastu utk kebaikan aku pn tgh lepaskn die slowslow (: then, tibe2 dorg ckp yg MAFfin ske org len... ermmm BETAPE LUKE MEDALAM NYER HATII AKUU :OOOO !!!!!!!!! sedihhhhhhhhhh :( hukhuk msetu time SAINS ;DD jadiii teacher cm tgh tules ape tu kn.. aku nages.. T_______________________________________T aku nages sbbkn seseorg?? WHOAAA!!! first time BEBEHH!! :DDDDD hehehehehehhe yeahhh tulaa mksud nyer aku sye die GILEGILE <3 hihihiihi lpastu Ainin, ckp kt aku sruh aku test syg kt org laen dn aku pn cm nk TEST laa.. org laen bile dipkrkn blek ermmmm.. x d pape laa.. jadii aku pn cm cm cm cm cm cm cm =.= * x tau la ape yg aku pkr ... :|] lpastu bile dh kluar dari makmal sains.. aku tgk bdak sesi pagi form 3 kot hahaha kluar aku pn cm erkkk... ramainyer =.= lpastu gule2 laa lmbt sgt =.= hahahaha tibe2 spe ntah ckp ... aku lpe die ckp 'humaiii, NORMAN laa' lpastu aku ckp la ' MANEE?!!!!' hahahahaha lpastu dirg tgglkn aku =.= tibe2 die kt belakang aku.. lpastu ajai plak kacau2 org hahahaha.. bestt plak main2 ngn ajai XDDDDDDD . hahahaha okok.. nie mse kiteorg ceramah psl GIGI kt dewan anggerik lpastu sementare nk tggu cikgu tu aku ngn kwn2 melepak laa ape laa menjeritt laa ckp ngn public phone laa hahahahaha XDDDDD *bDak giloo biasee laa xP jadiii.... ermmmm tibe2 mse jmpe sarahh tuu erkkk.... dorg cm pggl aku lpastu pndg laa.. lpastu dorg ckp 'MAII NORMAN!!' =.= aku pndg2 yeahhh mmg die =.= hahahahaha... lpastu dlm dewan aku mainmain je x dgr pn ceramah :3 hahahahaha .......... =.= lpastu mse rehat plak ~~ :DDDD HELL YOU! cehh mne de laa =.= hahahahaha mse time time rht cm biase g kt koperasi beli air dn lepak cm pengemis XDDDDDD hahahahaha lpastu tibe2 dorg kate ade NORMAN :DDD aku pn buat la 'PISSS' kat diee hahahahahaha lpastu die 'babai' :DDDDDDDDD *MALUUUUUUUUUUUUUUUUUU!! >////////////////< hahahahaha.  lpastu :|] dorg g pggl NORMAN hahaha elok2 norman tgh jln kt mne ntahh tibe2 die pth balek :OOOOOO HAHAHAHAHAHA. =.= lpastu ermmmmmmmmmm ntahhh laa :|] aku cm pndg die hahahaha.. yeahh btol kte sarah die COMELL XD!! cme die 'agk' pendek :D heheheehheeheheh Sarah Imanina kwn baek ku yg sgt2 tinggi cm umor 18 thn kate die COMELL!! HAHAHAHAH XDDD :DDDDDD maluu akuu aku cm dh terpaku lpastu aku g tmpat laen (: hahahahahahahha lpastu x slp aku... dorg ckp kt Norman yg aku 'ACCEPT' hehehehehhehehe :) HELLL YEAHHHHH!! aku nk ckp tu tp maluuuuuuuu >//////////< hihihihihih lpastu ermmmmm dorg ckp Norman ckp 'x pyh la' lpastu aku cm erkkk die permainkn aku? X GUNE!! =.= lpastu air aku dh abes... aku pn nk g aaa buang air tin tuu hahahaha lpastu aku rse cm nk terkencing =.= aku pn jln rr tibe2 kwn2 aku jerit name aku waduhhhh2 kaco jeee =.= hahahaha lpastu gule2 (athirah) g cm alaaa cm serbu aku cm2 laa hahahahha tekejot aku lpastu spe ntahh pggl aku.. aku pn pndg la belakang tgk2 belakang aku norman =.= hahahha die 'babai' kt aku XDDD!! lpastu aku cpat2 g toilet hahaha sbb x thn XDD ... lpastu aku naek kelas.... dn blablablabla :3 hahahahahahahahahahahha lpastu trn blek kne g dewan almanda ;D hahahah DAMN!! hujann =.= hahahaahahahha lpastu ermmm yeahh aku ddk tepii abess bajuu aku basahh =.= dgn aku sekali basah hahahahahahaha.. tibe2 ade ulat gongok cm die jln cm hmpir nk dkat ngn aku lpastu kt gelii ngn mnde yg mcm panjang lpastu bau busuk =.= hahahaha TAIK duhh lpastu aku ketepi-tepi lpastu gule2 mrh =.= hahahahahaha nseb baek laa kak NADIA tlg aku ehehehehehhe :DDDDDD *Thanks kak :DDDDDDDD MUAHAHAHAHHA!! ;DDD lpastu kn MAFfin jage kt tepi sane hahahha sng siott aku nk tgk die hahaaha.. lpastu kepale aku asyik2 nk husya die =.= aku x tau ape kebende yang MERASUK aku utk husya die =.= hahaha <3 MALUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU yeahhh :( kene lpekn die CEPATCEPAT! >:( ermmm sumpah sedihhhh T________________________T hahahaha okok

Till here.................till there............till everywhere XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!=]

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333