Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
My trip to CHINA!! ^-^[GUANGZHOU]
Wednesday, December 8, 2010 • 2:48 AM • 0 comments

1.12.2O1O-6.12.2O1O !!! adelah trip aku ke china!! best GILA NK MAMPUS BWAHAHA!!!!..so.. aku mls nk tulis sgt.. aku pn post lah gmba dn sekali tu aku explain la skit okay?? :)

Nie kiteorg dkt dpn kdai elektronik (CHINA) nme tmpat nyer.."digital world" HOHO gmba aku trok skit .. xDD

Ni pon kt dpn tu .. x)) aku mle2 igt nk tngkg gmba aku ngn basikal tuhh tp mse kakak aku nk tngkp gmba tuhh ad perempuan cina lalu lpastu bwat piss.. aku pn apelg g la dkt die lpastu amek gmba ngn die HIHIHI!! *lpe nk berekenalan ngn die !!!!!!!! >///////<
Tgk gmba tuhh.. dak tu rjn ann?? HOHO yup!! die mmg :)) bdk nii rajin tlg mak die.. hahah ble kiteorg tgk die.. trus tngkp ..mle2 aku la tngkp snyp2.. lpastu ad mkcik2 tu tgk die pn tngkp skali HOHO mse mkcik tu nk tngkp bdk tu tersdr yg dorang nk amek gmba die.. lpastu die lari kt mak die.. mak die kte ap bnde ntah(dlm bhase cine) trus die chill... hahaha*jd.. contohilahh bdk nii yg rjn tlg mk die :ppp




Hahaha niee kiteorg dkt tmpt yg terkenal utk pelancong2.. cntek an?? hohoho nii gmba akk aku tbe2 je menyelit nk tngkp BWAHAHAHA.. aku pn tngkp jela =-=' grrr..!! tgk la ad bnyk lg gmba ;)) HOHO ;))




aku dgn kakak aku bergmbo dkt maskot The18 asian games GUANGZHOU! hoho ;)) comel an?? aku ad beli patung maskot tuhh aku amek yg wana mera sbb COMEL3!! sgt2 COMELL!! x33

aku wt yg Trip to china dn post gmba lg.. okay.. akn bersambung :))

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333