Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
I DON'T LOVE YOU
Saturday, October 16, 2010 • 1:31 AM • 0 comments

hurmm,

Setiap ari aku tunggu bile lah aku nak CLSH OF THE TITANS hahaha ngn aisyuu tapi ble di pkrkan blik sian plak aku nak clash ngn die yelahhhh lebih kurang setiap hari aku mesej ngn die dan... ble nk abes mesej kkdg die ckp 3 perkataan tuhh (tau x?) aku rse korang tau heheheheh kalau x tau meh aku bgtau kn!

=I lUV YOU=

erghhhh aku rse cm geram ngn kecian sbb aku x ske die dan die ske aku T_T ade suatu hari die tanyer aku "weh ko ske aku x?" lpastu aku tnyer die blek "ko ske aku x?" die jawab "aku mmg ske ko!" aku mcm erghhh kesian leee~ sbb die mmg serious kpel ngn akui = =" Taik jek haishooooo!! geram DUHS!

aku pon dgn rela hati ckp cm tu gak... -_-  tp laen skit laaa aku ckp "aku pon" die jawab blik " aku rse mcm ko x ske aku je" aku rse mcm die tau2 jea hahahah aku pon bls blik "mne ade" erghmmmm!!! >_> grn grm grm grm grm grm grm heheheheheheheheheheh! ape nak buat lahh nieyhh

hurmmmm...........................................................

mmg menyusah kan betul ! dh lah gne maxis aku gne celcom! abehh kedit = =" x gne!

hehehehehehheehhehe aku hrp nnt aku CLSH ngn die :( sian sian sian :3 x KESOH la!

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333