Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
I found u! XD
Tuesday, October 19, 2010 • 4:30 AM • 0 comments


The name is : Mohammad Azrul Zaid :D

He is simply the best and the most incredible boy i hv ever seen! He is the kind boy and simply the crazy one!

Hehehehehe! tp aku ngn die x kpel.. aku cume ske die.. aku ske die sjk darjah 3 sampai skrg! die adelah lelaki yg x bleh aku lpe! the best 1! aku dpt gmbr nieee dkt fb die :D aku da lme cri fb die ...... tetiba jea aku terjmpe.. aku pon add laa die :D the tggu confirm je .. arap2 die ingat lg aku :D

---------------------------------------------------------------------------------------------------
Lelaki yg baek cm die adelah 1 drpd seribu.. sbb aku x pnah jmpe laki yg mcm die............
bertuah spe yg dpt die ^_______________^ azrul da pndh mse aku drjh 5 mse akhir thn .......... die pndh dkt kajang  T______________________________________T aku sdih sgtt sgtt sgtt sgtt ble die x d aku rse bosan hahahah sbb dkt tmn perumahan aku ngn die jiran yg jauh skit dannn dieeeeee slalu maen2 ngn aku bsonn = =" Rumah dieee dah adeorg ddk aku rse geram sangat! Rumah tu dijadikan suatu bnde yg plg aku syggg !!!!!!!!!!!!!!!!!!! sbb rumah tu ade bnyk kenangan dan memory yg sgt berharga! :)

azrul baek sgt! Thn lps knn///

die naik van sme aku dan setiap kali balek aku ngn amira akn beli ice bleanded mse2 kite org telambat kiteorg sruh lahh azrul belikan...........azrul pon beli x) ble azrul tgh beli tetiba pakcik dh nak pergi anta kiteorg balek (aku,amira dan azrul naik van sme)pakcik kte kat azrul ! : "pakcik nk pergi da kalau ko nk balik.balik sndr"
aku jerit kat azrul :AZRULLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!  azrul beli jgak 2 ice bleanded dan die blik jalan kaki  sorg2 kesiannn die T______________________________T ice bleanded tuhh aku bg die die pon abess kn ice bleanded aku hahahah .... x kesah! itu pemberian khas dr aku ^__________________^

bsoknyerr aku jmpe die aku ckp kat azrul :

"AZRUL! aku mnx maaf ngn ko! aku betul2 kesian ngn ko! sory2 wei! :) " die kte

"umm x pe.. aku okay je :)"

ishhh x ke baik die??

baik sgt2!!

die hensem
die baik
die pendek skit dr aku
heheheheheheh!
walau ape pon! aku tetap ske ko AZRUL ZAID MADZA! :)

Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333