Like A Paradise
Dashboard | +Follow
Like A Paradise
KO NAK KENAL AKU??
Saturday, September 25, 2010 • 7:32 AM • 0 comments

-Siti Nur Humaira binti mohammad Roslan
12 thn ..........................................
aku nie duk kat S.A(shah alam)
skolah kat Sk seksyen 19
hobi aku ngar lagu sambil menari cm BEROK (realese tencion)
aku nie nk katekan single pon x tau nk kate taken pon x tau haahahha yg pasti nye aku mingle xD
aku ble besar nnt aku nak jadi saintis .sbb? -aku nak kaji bnde2 yg plik-
Org kate aku nie 'Character'  mcm :
-Sportting-
-Pelik-
-lawak la kot-
mcm tu laaaa kottt hahahah

aku nie bkn la jns sensitif sgt tpi cpt maaf kn org ble aku wat slh msti aku nagis rse serba salah GILE hahaha :D

Aku nieyh budak banyak mulut tpi x de la terlebih. perngai cm bdk2 kdg2 tu trpakse jd matured......>.>
tapi aku x leh ckp ape sgt hehehe

haishh ngantokk nyer aku nk tules lgg jd bye!


mke still blurr but nie aku! i m proud to be myself and i love myself kdg2 x


Sincerely, Maira-chan <33



PREZ

Hello there Humans.I'm the president.My name is Siti Nur Humaira you can call me Humaira,Maira or Michan 17+.Ace,Law,Zoro
« Home
« Humaira Roslan
Taggie Board


LEAVE YOUR FOOTPRINTS HERE !!!!

My past.



Credits


Template : Aulia Septiya
Edited : YOUR NAME
Helped : Ayem, AskarrPink, Ziera
Header & Cursor : Ziera
Background : Qihah
Font : Google
<33333333